G4Media.ro

Voluntarii din Bistrița oferă apă persoanelor în tranzit, care vin din zone…

Voluntarii din Bistrița oferă apă persoanelor în tranzit, care vin din zone roșii și nu pot opri să își cumpere

Voluntarii campaniei „Stop COVID-19 Bistrița-Năsăud”, inițiată de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Asociația OM – Orașul Mariei, vin cu un mic ajutor în sprijinul persoanelor care vin din zone roșii, urmează să intre în carantină și tranzitează județul.

Pentru că aceștia merg în convoi, escortați de echipaje ale Ministerului de Interne și nu pot opri să își cumpere, voluntarii le oferă apă plată. Sticlele cu apă au fost predate Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, care le distribuie șoferilor.

„Persoanele care vin de la drum lung, în general sunt pregătite pentru asta cu provizii, dar apa se termină destul de repede și problema este că, urmând să intre în carantină, nu pot opri pentru cumpărături. Este un gest minim de omenie pentru cei care ne traversează județul, în condiții de oboseală și stres. Le mulțumesc voluntarilor care au răspuns prompt acestei solicitări”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Foto: Facebook/Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cei care pleaca sunt „celebrii” bombardieri & company prea bronzati? Sunt solutii mai bune ca apa..hai ca se poate