G4Media.ro

Vladimir Putin intenționează să participe la summitul G20 din Indonezia

Sursa foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin intenționează să participe la summitul G20 din Indonezia

Președintele rus Vladimir Putin intenționează să participe la summitul G20 de la Bali, Indonezia, în noiembrie, după ce a primit o invitație oficială, a declarat luni un consilier al Kremlinului, Iuri Ușakov, citat de BFM TV.

„Am primit invitația oficială (…). Iar noi am răspuns pozitiv, spunând că suntem interesați să participăm”, a declarat Iuri Ușakov.

Cu toate acestea, el a spus că mai este „mult timp” până la summitul programat pentru 15-16 noiembrie, sugerând că formatul participării ruse ar putea fi schimbat. „Dar, deocamdată, invitația este pentru participarea personală”, a subliniat Iuri Ușakov.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Aiurea, nu are sânge in instalație sa iasă din Rusia. Isi trimite o sosie.

 2. Cred că mai degrabă lunetiștii ucraineni..

 3. Sa stea toți la masă și să vedem ce iese!

 4. Se va duce pentru a negocia deschiderea robinetului de gaz căci vine iarna. In plus ,otelul din Rhur nu se poate topi cu soare, vânt sau energie produsă de valuri oricât s-ar incapatîna UE iar industriașii germani știu asta și mârâie.Nu îmi spuneți că aduce marele licurici democrat GNL, căci nu are de unde și nici cu ce

 5. Va merge, pentru a negocia deschiderea robinetului de gaz, căci vine iarna. In plus, otelul nu se topește în Rhur cu soare vânt sau valuri iar industriașii germani știu asta și au început să mârâie. Nu vă gândiți că aduce GNL marele licurici ,după cum s-a laudat! Nu are de unde și nici cu ce ca să asigure cei 150 miliarde mc necesari Europei.iar până se vor realiza conexiunile și contractele cu alte surse din Africa sau Orientul Apropiat, mai durează iar Putin știe asta. Și nu, nu sunt un troll plătit în ruble, după cum am mă fost caracterizat. Nu sunt decât un om informat și cu ceva mai multa cultură ,obținută citind, nu butonând pe Facebook.

  • citind ce? gazeta de la kremlin sau ce? sau tu crezi ca rachetele rusesti zboara cu cipuri facute de rusi????? se pare ca nu ai citit ce trebuie, mai sapa….
   asa cum unora le trebuie gaze si rusilor le trebuie restul, inclusiv bani. pam-pam!

  • Se vede ! Omul ” citit”.

  • Nume englezit plus propaganda rusofilă = troll rusesc sau 1diot util in ciuda „culturii” cu care se laudă! 😏