G4Media.ro

Vlad Voiculescu: Florin Cîțu a încercat să dea un tun mai mare…

Vlad Voiculescu: Florin Cîțu a încercat să dea un tun mai mare și mai grosolan decât Dragnea însuși/ USRPLUS va rămâne de data asta ferm pe poziție

Președintele USRPLUS București, Vlad Voiculescu, a transmis, joi, pe Facebook, că alianța va rămâne ”fermă pe poziție” de această dată, spunând că Florin Cîțu trebuie să plece din funcția de premier al României.
Voiculescu a mai spus despre Florin Cîțu că a încercat ”să dea un tun mai mare și mai grosolan decât Dragnea însuși”. Voiculescu a mai spus că ”urmează zile urâte de manipulări în presă”.
 • ”USR PLUS va rămâne de data asta ferm pe poziție. Cîțu trebuie să plece. Pentru toate motivele pentru care trebuia să plece în aprilie și pentru câteva în plus: printre altele, pentru că a încercat (împotriva legii, împotriva coaliției, împotriva interesului României) să dea un tun mai mare și în mod mai grosolan decât Dragnea însuși. În astfel de zile urâte se văd adevăratele interese ale politicienilor. Urmează zile urâte de manipulări în presă, de atacuri la USR PLUS, de îndemnuri aparent binevoitoare la „discuții”, „înțelegere”, etc. Urmează zile triste în care veți vedea din nou – ca și în aprilie – cum oameni pe care îi credeai întregi se transformă în butoane. Nu citez des proverbe, dar este unul care este potrivit în astfel de situații: „𝑁𝑢 𝑐𝑎̆𝑡𝑎 𝑙𝑎 𝑐𝑎̂𝑖𝑛𝑒, 𝑢𝑖𝑡𝑎̆-𝑡𝑒 𝑙𝑎 𝑠𝑡𝑎̆𝑝𝑎̂𝑛.”, a transmis Vlad Voiculescu, joi, pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. „𝑁𝑢 𝑐𝑎̆𝑡𝑎 𝑙𝑎 𝑐𝑎̂𝑖𝑛𝑒, 𝑢𝑖𝑡𝑎̆-𝑡𝑒 𝑙𝑎 𝑠𝑡𝑎̆𝑝𝑎̂𝑛” – intreb si eu o fi vreo legatura cu ficusul de la Cotroceni? Voi ce ziceti?

 2. CATZ = DRAKNEA !!!!

 3. Nu cauta la Catz, uita-te la Cotroceni!

 4. ce poate spune un renegat ? a fost unul macar din cei zburati care sa recunoasca ca a fost depasit de sarcini ? toti se victimizeaza iar corul bocitorilor le tine isonul

  • Ai vazut vreun progres pe la ministerele conduse de PNL?
   Depasit de sarcini – ma faci sa rad.
   Esti s t upid!

  • S-a dovedit ca avea dreptate in legatura cu numarul celor decedati de Covid. Asa cum a avut dreptate si cu vaccinarea peste rand a specialilor. Catu l-a demis pe Voiculescu pentru ca acesta spunea lucrurilor pe nume, spunea adevarul.

 5. si la rotisat pacienti