G4Media.ro

Virgil Popescu, după două zile la Bruxelles: ”Nu am ajuns la un…

sursa foto: Facebook/ Virgil Popescu

Virgil Popescu, după două zile la Bruxelles: ”Nu am ajuns la un acord cu privire la plafonul gazelor/ Vom negocia și în zilele următoare”

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat, printr-un mesaj publicat miercuri pe Facebook, că după două zile la Bruxelles nu s-a ajuns la un acord cu privire la plafonul gazelor: ”Vom negocia și în zilele următoare”, a transmis ministrul.

 • ”Am participat la reuniunea extraordinară a Consiliului miniștrilor Energiei, la Bruxelles. După două zile de discuții și negocieri lucrările s-au finalizat aseară târziu, dar nu am ajuns la un acord cu privire la valoarea plafonului și la alte elemente din mecanismul de corecție a prețului gazului natural, la nivelul Uniunii Europene. Discuțiile vor continua în perioada următoare. România alături de Spania, Italia, Belgia, Grecia, Bulgaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Slovenia susținem un plafon rezonabil pe preț care să nu dea un semnal în piață de creștere a prețului, ci din contră să ajute la stabilizarea acestuia la valori rezonabile. Vom negocia și în zilele următoare pentru a putea ajunge la un consens”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Mai bine ar fi ca netotul de Virgil Popescu si politrucii PSD-PNL-UDMR din fruntea ANRE sa explice de ce sute de mii de chiriasi vor plati preturi de 4-5 ori mai mari la energie de la 1 ianuarie 2023.
  Aceiasi ticalosi sa explice daca 10 milioane de proprietari din Romania trebuie sa depuna pana la 1 ianuarie 2023 declaratii pe propria raspundere cu locul de consum unde beneficiaza de reduceri la preturl energiei electrice si gazului, asa cum rezulta din legislatia pe care au dat-o guvernantii PSD-PNL-UDMR.
  Cine primeste declaratiile astea, cine le analizeaza in timp util si cine raspunde milioanelor de proprietari?
  Romania e condusa in acest moment de niste t@mpiti mafioti, care se gandesc doar la furat!

 2. Nu înțeleg cum de mai e impostorul ministru…

  • inca un esec MAJOR al UE
   Gazul Rusesc NU va fi plafonat asa cum vor Americanii si slugile lor din comisie

 3. Expresia de pe chipu’i, pe deplin grăitoare a capacităţii lui de negociere…haha

 4. Erata: tu ai asistat la discutii si ei nu au ajuns la un acord!