G4Media.ro

Președintele Ungariei va fi prezent la slujba oficiată de Papa Francisc la…

Președintele Ungariei va fi prezent la slujba oficiată de Papa Francisc la Șumuleu Ciuc

Janos Ader și soția sa, Anita Herczegh, vor participa la slujba oficiată la Șumuleu Ciuc de Papa Francis, în 1 iunie, informează Hirado.hu.

Potrivit sursei citate, o săptămână mai târziu, președintele Ungariei, Janos Ader, va fi prezent, împreună cu soția, și la tradiționalul Pelerinaj de Paște de la Șumuleu Ciuc.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Suveranul Pontif va ajunge la București vineri, 31 mai, unde va avea o întâlnire tête-à-tête cu Președintele Klaus Iohannis. Apoi va urma o întâlnire cu Patriarhul Daniel și va oficia o slujbă comună la Catedrala Mântuirii Neamului. În zilele următoare, Papa Francisc va merge la Iași și în ultima zi va vizita Blajul.

Pentru slujba Papei Francisc s-au înscris, până acum, peste 100.000 de persoane, mai relatează Hirado.hu. Potrivit aceleiași surse, Ungaria trimite mai multe trenuri de pelerinaj la Şumuleu Ciuc, iar arhiepiscopul György Jakubinyi va extinde durata pelerinajului şi posibilitatea primirii indulgenţei plenare şi pentru ziua vizitei Papei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter