G4Media.ro

Viktor Orbán: Cel mai corupt om și cea mai coruptă rețea din…

Viktor Orbán: Cel mai corupt om și cea mai coruptă rețea din lume” au un motiv serios pentru a fi dezamăgiți/ Europa nu a capitulat, grandiosul proiect al lui Soros a fost împiedicat la reuniunea Consiliului European

Uniunea Europeană și-a păstrat unitatea și a învins, iar George Soros a pierdut și ar fi timpul ca europenii să îl trimită, în sfârșit, acasă, în America, a scris premierul Viktor Orbán în răspunsul său intitulat ”Europa nu a capitulat” la editorialul lui Geroge Soros.

În documentul, remis agenției de presă MTI, citat de  Rador, premierul a scris: George Soros plânge cu lacrimi de crocodil, ceea ce nu îi va mai ajuta cu nimic pe milioanele de oameni, familii și întreprinzători jefuiți de omul de afaceri american, cel mult sunt bune pentru o satisfacție modestă.

„Cel mai corupt om și cea mai coruptă rețea din lume” au un motiv serios pentru a fi dezamăgiți, deoarece Europa nu a capitulat, grandiosul proiect al lui Soros a fost împiedicat la reuniunea Consiliului European”, a mai afirmat premierul ungar, care a mai precizat: Luminile reflectoarelor sunt îndreptate asupra banilor din bugetul UE, asupra fondului de redresare economică și asupra cine, ce anume și cum va avea acces.

Premierul a subliniat, totodată, că ”finanțările din bugetul UE au fost și până acum supuse unor suvravegheri severe și multiple în țările membre UE”.

„Adevărata miză a reuniunii de la Bruxelles a fost, cine va conduce în viitor Europa: guvernele alese de cetățenii țărilor membre și de consiliul format de aceste guverne sau Soros va reuși să clădească o nouă structură de putere. O rețea din care vor face parte ONG-uri care vor răspândi idei liberale, post-națiune, post-creștine, mass-media de stânga și de dreapta, care vor răspândi și consolida ideologiile, grupul important al unor europarlamentari, ”oamenii însărcinați” de Soros din Comisia Europeană și mecanismul numit stat de drept care îi leagă pe toți aceștia”, a mai declarat Viktor Orbán.

Premierul Ungariei a adăugat: Proiectul este tot atât de simplu, cât de grandios: Este un centru financiar, un centru al lui George Soros care finanțează sute de mii de ONG-uri, insituții de cercetare, ateliere de analiză și activiști, care influențează linia mass-medei mainstream.

Soros cumpără o parte din europarlamentari, oamenii care lucrează pentru el sun ajutați să ajungă în poziții cheie, așa cum au fost Frans Timmermans și Vera Jourová. Iar în final, depune eforturi să fie adoptată o lege care stabilește criterii politice – gender, migrație, societate deschisă, democrație liberală – pentru ca țările membre ale UE să aibă acces la fondurile Uniunii, a subliniat premierul ungar.

Potrivit acestui proiect, țările care susțin suveranitatea, rădăcinile lor creștine și modelul tradițional al familiei, cum sunt și Polonia și Ungaria, trebuie spânzurate pe ”această frânghie bine împletită”. Viktor Orbán a subliniat: Guvernele Europei s-au trezit în ultima clipă, au citit rapoartele de țară privind statul de drept ”comandate de George Soros și Frans Timmermans de la Jourova”, și brusc a înțeles toată lumea că sentința a fost pronunțată înainte de proces, și că după Ungaria și Polonia va fi și rândul altor țări.

”Nu există nicio explicație ca noi, europenii, să tolerăm ca un speculant american să construiască și să cumpere cu bani americani un sistem de influență european. Se află deja pe masă planul de acțiune al lui Soros pentru egalitatea de gen și migrație. Ar fi timpul să punem punct pasiunilor europene ale lui George Soros”, a scris în încheierea răspunsului său premierul Ungariei, Viktor Orbán.

Sursa: MTI

Citește și

George Soros: Merkel a capitulat în fața extorcării ungare și poloneze / Acordul Germaniei cu cele două state rebele ale UE este cel mai grav scenariu posibil

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Pe cine nu omori, nu te lasă să trăiești!

  • Ne dam seama ca daca Viktor Orban are dreptate ,astia merita ani grei de inchisoare pentru uzurparea puterii guvernelor statelor membre ale UE???Pai EUROPA e fondata pe valori crestine si tot ce inseamna buna si sanatoasa valoare morala e sinonimul Crestinismului.Indiferent de ce interese ar avea Orban in tara lui,UE trebuie sa ramana Crestina,altfel Doctina Coronavirus o sa subjuge si supuna tot si toate.BRAVO VIKTOR ORBAN!

  • Victor2, iai pl nguraa lu viktor 1.

 2. O disputa personala , cu fakeurile aferente, transata rapid de catre doamna Merkel . UE ramane in picioare , Viitorul este cel ce este pus prioritar in fata relelor trecutului si de acum inainte va fi mai dificil de furat din banii europeni si chiar din cei ai tarilor membre . Cumva pacatosii , dar nu numai din Ungaria si Polonia , au fost iertati si au acceptat cu totii sa mearga inainte cu statul de drept si controlul banilor .

 3. Ne dam seama ca daca Viktor Orban are dreptate ,astia merita ani grei de inchisoare pentru uzurparea puterii guvernelor statelor membre ale UE???Pai EUROPA e fondata pe valori crestine si tot ce inseamna buna si sanatoasa valoare morala e sinonimul Crestinismului.Indiferent de ce interese ar avea Orban in tara lui,UE trebuie sa ramana Crestina,altfel Doctina Coronavirus o sa subjuge si supuna tot si toate.BRAVO VIKTOR ORBAN!

  • Lasa-ne cu „crestinismul” lui Viktor Orban… ai uitat ca zilele trecute cel mai respectat si apreciat Eurodeputat maghiar, trimis in Parlamentul European de Fidesz-ul lui Viktor Orban a fugit cu chilotii in vine pe fereastra unui loc de „distractii” gay din Brussels, dupa acre si-a dat demisia?!
   „Crestinism” marca FIDESZ, pentru cei usor de manipulat cu vorbe goale!!

  • Unde in tratatele de constituire a UE se pomeneste ceva de crestinism ?
   Daca istoria moderna ne invata ceva este ca cu cat un hot este mai mare cu atat este mai pios si isi zbiara mai tare credintele sale religioase, fie ele crestine sau musulmane !
   Nimeni nu este mai crestin decat mafiotii din Sicilia !

  • @Gigi Kent 😀😉 eu cu perversiunile pas, mie imi place numai deasupra si durez mai mult decat toti care se considera batrbati pe aici,4ore bune.

 4. „Premierul(Viktor Orban) a subliniat, totodată, că ”finanțările din bugetul UE au fost și până acum supuse unor suvravegheri severe și multiple în țările membre UE”.
  Zau?!!!
  „Supraveghere” insuficienta, din acest motiv Consiliul Uniunii Europene a decis Infiintarea EPPO adica organism propriu al UE format din procurori pentru a investiga infracţiunile cu fondurile UE, pentru ca OLAFul care asigura numai Anchete Adminsitrative, era incapabil sa asigure investigarea, urmărirea PENALA şi aducerea în faţa Justiţiei a Infracţiunilor împotriva bugetului UE, cum ar fi frauda, corupţia sau frauda transfrontalieră cu TVA, ultima numai fiind de peste 10 milioane de euro.

  5 Mai 2019: „CÂT se FURĂ în Uniunea Europeană?
  Băsescu, DEZVĂLUIRI despre un RAPORT ASCUNS de Juncker.
  Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că există un raport cu privire la fraudele din fonduri europene, dar acesta a fost secretizat de Juncker, președintele Comisiei Europene.
  Băsescu a pornit de la observația că nu mai merge retorica anticorupție în campania electorală și că ar fi nevoie și de ceva de interes pentru români, de comunicat.
  „Cel mai ușor discurs pentru politicieni este cel despre hoție. Dar e nevoie să vedem cât se fură. S-a făcut o evaluare a cât se fură din bugetul UE. Concluzia analiștilor pe fonduri este că se fură circa 10% – 120 de miliarde de euro în cifre absolute. Atunci Barrosso a decis să se facă o investigație, cu cei mai buni specialiști antifraudă. Raportul a fost gata în 2016 și prezentat lui Juncker, care l-a trimis la revizuire, iar în 2017 s-a întors cu aceleași cifre. Acel raport s-a încuiat în sertar și nu e făcut public”, a spus Băsescu.
  „Era firesc ca în campania pentru un nou parlament european să cuprindă și discuția despre cât se fură din fonduri europene, dar ar fi însemnat să se extindă discuția și despre alte țări”, a mai spus fostul șef al statului.
  „Eu voi cere să fie publicat acest raport”, a mai spus Băsescu.

 5. Stand up
  Stand tall
  Stand strong!

 6. Bravo Victor Orban!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.