G4Media.ro

În plin scandal al spionării ziariștilor incomozi, guvernul Ungariei lansează un referendum…

În plin scandal al spionării ziariștilor incomozi, guvernul Ungariei lansează un referendum legat de presupusa intrare a activiștilor LGBT în școli și grădinițe

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a anunțat miercuri că va fi organizat un referendum pentru legea anti-LGBT, denumită de acesta „pentru protejarea copiilor”, în urma presiunilor venite din partea Uniunii Europene pentru modificarea legislației privind protecția și educația minorilor, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

Referendumul e organizat în plin scandal de spionaj la adresa ziariștilor incomozi pentru Putere.

„În ultimele săptămâni, Bruxellesul a atacat Ungaria în legătură cu legea sa privind protecţia copiilor. Legile Ungariei nu permit propaganda sexuală în grădiniţe, şcoli, la televizor şi în reclame”, a declarat Orban, într-un videoclip postat pe Facebook.

Maghiarii sunt chemați la referendum pentru a spune dacă susțin organizarea de „ore de orientare sexuală” în învățământul public fără acordul părinților și „prezentarea nerestricţionată de conţinut media sexual către minori ce influenţează dezvoltarea acestora”. Viktor Orban i-a îndemnat pe unguri să „spună nu împreună” acestor întrebări.

„(Cei de la Bruxelles) regretă că la noi nu este posibil ceea ce se practică deja în Europa de vest, unde activiştii LGBTQ merg în grădiniţe şi şcoli şi fac educaţie sexuală”, a spus Viktor Orban, adăugând că „în joc este viitorul copiilor noștri”, iar „când presiunea asupra ţării este atât de puternică, doar voinţa comună a poporului o poate proteja”, a afirmat premierul Ungariei.

Pe 15 iunie, Ungaria a adoptat o lege controversată ce interzice „reprezentare sau promovarea” homosexualității și schimbării de sex în rândul minorilor. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a catalogat legea drept o „rușine” și „un atac la adresa democraţiei, a statului de drept şi a drepturilor fundamentale”. De asemenea, pe data de 15 iulie, Comisia Europeană a anunțat oficial declanșarea unei proceduri de infringement împotriva Ungariei în legătură cu legea anti-LGBT.

„Pornografia şi conţinutul care reprezintă sexualitate sau promovează o abatere de la identitatea de gen, schimbarea sexului şi homosexualitatea nu trebuie să fie accesibile celor cu vârsta sub 18 ani”, se arată în actul normativ, consultat de AFP. Autoritățile maghiare au explicat că scopul legii anti-LGBT este de a „proteja copii” și de a „lupta împotriva pedofiliei”.

Întrebările propuse la referendum:

1.    Sunteți de acord ca în instituțiile publice de educație să se organizeze prezentări despre orientarea sexuală fără acordul părinților?

2.    Sunteți de acord să se popularizeze în rândul copiilor minori tratamente de schimbare de gen/sex?

3.    Sunteți de acord ca tratamentele de schimbare de gen să fie accesibile și copiilor minorilor?

4.    Sunteți de acord cu un acces nelimitat de media având un conținut sexual care influențează dezvoltarea copiilor minori?

5.    Sunteți de acord cu prezentarea către copiii minori a unor mesaje media cu un conținut despre schimbarea de gen/sex?

Sursa: Facebook/ Viktor Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Viktoraş e poponar

 2. Sunteți de acord cu condamnarea penală a persoanelor LGBTQ+? DA, NU. Asta poate întreba Orban și va obține majoritar DA. Numai că într-o democrație nu poți cere asta.

 3. Sa mai faca Viktor Orban un referendum daca mai vor ungurii sa plateasca taxe si impozite! Ar avea o mare surpriza. Sau asta nu are niciun interes sa intrebe, are nevoie de bani pentru ciordeala. 😛

 4. Ce toxic personaj! Cum draku’ de indivizi de soiul ăsta /..aici intră si fostul(..și viitorul! ) pușcăriaș Dragnea, nu?/ s -au procopsit în fruntea țărilor foste comuniste și dau lecții de civism și libertate Europei? Maghiarii sunt cu creierul praf de stele pt că tolerează o asemenea lepră în fruntea statului! Și după cum se vede îi duce de nas ca pe niște căței….Ce rușine pe maghiarul de rând să nu poată sa se scuture de pramatia asta!

 5. Si dai, si lupta contra pedofiliei!
  Sa privim definitia pedofiliei din punct de vedere occidental: Relatiile sexuale cu un minor sunt pedepsite pentru ca minorul nu e dezvoltat fizic si MENTAL-EMOTIONAL, nu are DISCERNAMANT.
  Am subliniat putin niste chestii, vedeti mai jos.
  Sa vedem cum e privita pedofilia in Romania.
  Am fost socat sa aud de primarul din Sotrile, reales dupa ce a fost acuzat de pedofilie. Si a mai fost un caz cu primarul din Stefanestii de Jos, acuzat de viol (cu sex in grup) contra unei fetite de 12 ani, ramasa gravida. Intre timp a si nascut. Sa nu uitam si de Pomohaci, guristul mare amator de baietei. Am cautat explicatii pentru atitudinea publica fate de acestia. Cred ca explicatia sta in felul cum fetele tinere sunt privite, mai ales la tara. Din momentul in care are sani si i-a venit ciclul (10 ani in sus, in unele cazuri), gata, e femeie, practic adult in ochii masculului macho care are deja o tinta legitima. Si lumea e ingaduitoare cu acei masculi, ii gasesc circumstante atenuante, ca fata l-a ispitit, ca e curva. Nu conteaza ca nu e dezvoltata emotional si psihic, ca nu are discernamant. In ochii taranului asta nu mai e chiar pedofilie. oricum majoritatea isi pierd virginitatea mult inainte de maturitate, cum sa fie pedofil daca are si el pofta de una mai crudutza?

  • Da, mai Terente. Dar aia sunt paria in germania acum, ca s-a aflat. La noi pedofilii poarta cocarda tricolora la piept, bine-merci in birourile de primari. Pomohaci tine spectacole, difuzeaza melodii noi pe facebook cu sute de mii de vizualizari.

  • Perfect zis.

 6. Viktor Orban ataca presa libera si partidele din opozitie din motive clare, vrea sa ramana la putere ca Putin si Xi Jinping, pe viata daca se poate.
  Se foloseste de legea de protectie a minorilor nu din grija pentru minori ci din grija pentru gasca de corupti cu care face afaceri pe spinarea statului maghiar.

  In privinta minorilor exista un mare adevar in faptul ca educatia sexuala si cea religioasa NU trebuie sa se faca fara acordul parintilor. Parintii trebuie sa-si spuna ultimul cuvant daca vor ca fiii si fiicele lor sa fie indoctrinati cu ideologie religioasa sau ideologie Lgbtq+78 .
  Politicienii progresisti n-au decat sa le predea si ore particulare copiilor lor cu profesori homosexuali, lezbiene, transexuali sau alte 78 de genuri, sexualitati si inchipuiri. La fel cum parintii habotnici pot sa-si educe religios unde si cu cine vor. propriii copii

  EDUCATIA SEXUALA SI CEA RELIGIOASA NU TREBUIE FACUTE IN NICIUN CAZ FARA ACORDUL SCRIS AL PARINTILOR CARE AU AVUT ACCES LA ACELE PROGRAME!

  • Eu cred că educația sexuală precum și cea religioasă sunt necesare dar….doar la cererea părinților! Educația sexuală nu trebuie sa fie o materie separată și în nici un caz nu trebuie făcută de activiști LGBT. Trebuie formați profesori care să poată atinge și subiectul asta. Până la 18 ani nimic fara acordul părinților! Repet educația sexuală este necesară.

 7. Daca, eventual, va intrebati de unde avintul asta revolutionar la Victoras atunci aflati ca s-ar putea sa aiba ceva legatura cu alegerile de anul viitor. Victoras, om ‘nelenesu’, a inceput campania deja si o va duce pina spre alegeri.

 8. Și care e problema că Orban face referendum? Se recurge la cea mai pură formă de democrație, referendumul. Iar întrebările nu fac nicio referire la LGBT, ci vizează strict promovarea ideologiei de gen în rândul minorilor. O persoană majoră poate face ce vrea cu corpul ei, dar minorii, care nu au un discernământ complet dezvoltat, trebuie protejați în fața acestei ideologii.