G4Media.ro

VIDEO Ziaristul german Paul Wagner, săltat cu duba de jandarmi la mitingul…

VIDEO Ziaristul german Paul Wagner, săltat cu duba de jandarmi la mitingul pentru justiție din iunie 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria pentru anularea amenzii

Ziaristul german Paul Wagner, care a fost ridicat de jandarmii din trupele speciale și dus cu duba la Poliție la un miting pro-justiție din 20 iunie 2018, a câștigat definitiv procesul cu Jandarmeria în care a contestat amenda primită, după cum a declarat acesta pentru G4Media.ro.

Paul Wagner a fost atunci săltat de jandarmi în ciuda faptului că avea la gât legitimația de presă. Imaginile cu intervenția brutală a jandarmilor au devenit virale la acel moment. A fost unul dintre cele mai tensionate momente de la mitingul pentru justiție.

”Am contestat amenda contravențională de 500 de lei dată de jandarmi, Tribunalul București a respins apelul făcut de Jandarmerie după sentința din februarie, din primă instanță. Voi mai face și o plângere penală împotriva celor care au orchestrat această acțiune”, a mai spus Wagner, care a adăugat că a fost consiliat de asociația Evoluție în Instituție.

Soția lui Wagner, Mădălina Roșca, declara la acel moment pentru G4Media.ro că timp de două ore nu a știut unde se află acesta. În cele din urmă, Wagner a fost eliberat, în jurul miezului nopții, din secția de poliție unde fusese dus.

Paul Arne Wagner este autorul unui documentar intitulat ”Aici noi nu-l avem decât pe Dragnea”, un reportaj realizat pe urmele proprietăților imobiliare ale șefului PSD în Teleorman.

VIDEO Imagini suprinse la mitingul din 20 iunie 2018:

Foto: Paul Wagner, ridicat de jandarmi (InquamPhotos / Liviu Florin Albei)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Inchisoare pt Carmen Dan si sefii Huandarmeriei mafiote pebtru GAZARE IN MASA (crime contra umanitatii)

 2. daca erai interlop, ziaristule, te salutau cu mana la chipiu. ca acum cateva zile, la caftul dintre bande, in piatza constitutzii.

 3. va pupa dulce carmencita dan, bezele de la udrea, valkov… de la toti scapatii…
  de la felixescu & asociatii de la baselini & asociatii…

 4. Se poate observa cu usurinta ca a fost special saltat . Cautat in multime si saltat .

  Jandarmii care executa ordine de acest fel sint niste secaturi si scursuri sociale . Niste animale care nu sint capabile sa isi cistige existenta decit din postura de sclavi ai unor javre politice . Trebuie izolati social . Astia nu merita decit sa respire .

 5. Desfiintarea Jegdarmeriei!
  Arma asta actioneaza impotriva propriului popor, la comanda unui vremelnic sef. Cat mai ticalos, se pare.

 6. Desfiintarea Jandarmeriei Romane!

 7. A facut poze cum erau gazate mame cu copii in brate? La duba cu el! Daca a strigat si 3ie pesede are tot respectul meu 🙂