G4Media.ro

VIDEO You’ll Never Walk Alone: Omagiu impresionant al fanilor Liverpool și Manchester…

captura twitter

VIDEO You’ll Never Walk Alone: Omagiu impresionant al fanilor Liverpool și Manchester United pentru Cristiano Ronaldo, care a pierdut un copil

Fanii lui Manchester United și Liverpool i-au adus un omagiu impresionant lui Cristiano Ronaldo și partenerei sale, după ce cuplul a anunțat decesul unuia dintre gemenii lor nou-născuți, potrivit Sky News.

Fanii lui Manchester United au aplaudat, iar suporterii lui Liverpool au cântat „You’ll Never Walk Alone”, în minutul 7 al meciului de fotbal, cifra preferată a lui Cristiano Ronaldo.

Le Figaro notează că rivalitatea dintre Reds și Red Devils este una dintre cele mai aprige din fotbalul englez.

 


Cristiano Ronaldo, împreună cu partenera sa de viață, au anunțat duminică seara că unul dintre gemenii lor nou-născuți a murit.

Ei au transmis că sunt „devastați” de pierderea fiului lor subliniind că resimt „cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru s-a stins din viață”, se arată în mesajul transmis duminică seara pe Instagram.

„Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nimic. Cocalari și Farisei.