G4Media.ro

VIDEO Vehicule rusești, atacate cu ceea ce pare a fi un nou…

captura twitter

VIDEO Vehicule rusești, atacate cu ceea ce pare a fi un nou tip de armă

Site-ul specializat Ukraine Weapons Tracker prezintă imagini cu ceea ce pare a fi a doua utilizare documentată a unei misterioase muniții de atac de vârf de către forțele ucrainene.

În imagini se vede un un vehicul care se pare că transporta ofițeri ruși explodează după ce este atacat. O a doua mașină se răstoarnă, câteva secunde mai târziu.

 


Prima înregistrare cu utilizarea acestui tip de armă au fost difuzate de același site în data de 29 iulie. Un vehicul de luptă al infanteriei rusești a fost filmat în timp ce era lovit cu o muniție necunoscută. „Deși arată oarecum asemănător cu submunițiile SMArt văzute anterior, unele aspecte precum viteza și unghiul sunt diferite aici. Este posibil să vedem ceva ce nu a fost documentat înainte”, potrivit sursei citate.

 


 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. GO Ukraina !!!!!!!!!!!!!💥🔥💥🔥💥🚀🚀🚀🚀💪💪💪💪💪🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

 2. superb…poate fi folosita si impotriva USL-ului si AUR?? Mai ales cand se plimba porcii prin ro asa in noile Tuareguri!

 3. Armele astea NATO sunt fenomenale! Invadatorii ruși ar trebui să se întoarcă acasă, altfel nu va mai rămâne nimeni să se bucure de banii de coșciug.

 4. Par sa fie German DM22 Directional Anti-Tank Mines :

 5. Pentru Putin viata rusilor nu face 2 bani, așa că cei care pot scăpa fugind pe unde apucă. Din cate se vede in filmare aștia nu au mai ajuns la destinație.
  Rușii sunt de toată mila, au ajuns captivi în propria țară: unii refac regia din timpul lui Stalin și ”își exprimă sprijinul” pentru conducătorul ”iubit”, alte babe regizează un ”comitet de război” .. cât de JANLNICI AU AJUNS !
  Sa nu uităm că în 1956 când masacrau ungurii, bolșevicii declarau că sunt în operațiune specială iar soldatii rusi prinsi spuneau că ei nu stiu de ce sunt acolo..

 6. Bomba calorica!!!!

 7. Le-au reconfigurat destinati.