G4Media.ro

VIDEO Valeriu Gheorghiță îl contrazice pe Sorin Cîmpeanu: Nu trebuie să blocăm…

VIDEO Valeriu Gheorghiță îl contrazice pe Sorin Cîmpeanu: Nu trebuie să blocăm inutil accesul copiilor noștri la vaccinare atât timp cât își doresc să facă acest lucru

Valeriu Gheorghiță îl contrazice pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în legătură cu vaccinarea elevilor în școlile din România și a declarat în timpul conferinței de presă că: „Nu trebuie să blocăm inutil accesul copiilor noștri la vaccinare atât cât timp îți doresc să facă acest lucru”. Pe de altă parte, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a reclamat existența unui blocaj legat de colectarea de către școli a formularelor pentru acordul de vaccinare de la părinți.

Întrebat de jurnaliști despre blocarea vaccinării elevilor, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a mai spus că „Vaccinarea în școli nu trebuie să fie blocată din cauza faptului că nu există încă un aviz de la Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal”.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. La fel si cu hașul!

  2. Măi deștepților! Dacă un părinte vrea să vaccineze copilul îl ia de mânuță și îl duce la primul centru de vaccinare. Nu așteaptă tabele și tabelașe de la școală. Nu înțelegeți adevărul de parcă aveți autism. Cei ce au dorit vaccinul sunt în proporție de 95% vaccinați. RESTUL NU VOR. Poate mai convingeți voi un 5% și boala un 10%. Dar gata. Doar obligativitatea mai poate trece de 15%.

  3. Colonei precum Blezu au seiful montat in cabinetul SMC special pentru colectarea spagii iar colonelul Gheorghita ordona medicilor sa-i denunte pe bolnavii care dau spaga.

  4. „atât cât timp își doresc”

    Poate vrei sa spui „cat timp isi doresc parintii lor” cocolonele… Inca nu suntem in Anglia sa ii intepe guvernul fara acordul parintilor.
    Jos labele de pe copii, kknarule de mucava!