G4Media.ro

VIDEO Un PSD-ist devenit celebru după ce a vrut să pună steagul…

Foto: Cosmin Butuza, alături de Viorica Dăncilă (Cosmin Butuza / FacebooK

VIDEO Un PSD-ist devenit celebru după ce a vrut să pună steagul tricolor ”pe TRICOAIELE noastre”, numit vicepreședintele Agenției pentru Arii Naturale Protejate

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit vineri pe PSD-istul Cosmin-Răzvan Butuza în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Cosmin Butuza este membru PSD Maramureș și este un protejat al lui Gabriel Zetea, șeful organizației județene.

În august 2018, pe când era secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului în guvernul Dăncilă, Cosmin Butuza a devenit celebru în urma unei erori de exprimare care a devenit virală.

”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre (sic!), pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, a spus Butuza într-o conferință de presă la Federația Română de Șah.

Butuza este licențiat în Economie, specializarea Management la Universitatea de Nord din Baia Mare, Facultatea de Ştiințe și are un masterat în Management, Specializarea Managementul Dezvoltării Afacerilor, la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca – Facultatea de Ştiințe Economice și Gestionarea Afacerilor.

A lucrat ca economist și ca șef de cabinet la prefectură și consiliul județean și nu are nici o experiență relevantă relevantă pentru noua funcție, cea de vicepreședinte într-o agenție guvernamentală care gestionează ariile naturale protejate.

Foto: Cosmin Butuza, alături de Viorica Dăncilă (Cosmin Butuza / Facebook)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

17 comentarii

 1. ARE TREI ASTIA !

 2. vrednic este!

 3. In Romania nu exista arii naturale protejate decat pe hartie. Pe teren, orice scursura certata cu legea poate sa le distruga cum vrea.

 4. Doctor in limba romana , si poate in limbi straine cine stie

 5. OK, inteleg, are diploma de master si de facultate. Dar a urmat scoala generala si a absolvit un liceu?
  O „lumina”, intre alte atatea „lumini” ale coalitiei de guvernare.

 6. Daca sefa ANANP este fiica penelistului Vela, Andra-Sabrina Stroe, numita de Cutzu (vicepresedinte) si Ciuca (presedinte interimar) fara concurs si fara rusine, de ce n-ar pune si PSD un sef acolo?
  Oricum, in Romania ariile protejate sunt doar cu numele, acolo oricine poate defrisa, construi, betona, distruge, exploata, comercializa, asa ca politrucii precum Stroe sau Butuza sunt pusi in functii doar pentru niste salarii nesimtite, nu pentru a face treaba sau a proteja natura.
  Dimpotriva, ei au grija sa fie distruse ariile protejate, mama lui madam Stroe fiind implicata intr-un proiect privat de hidrocentrale in ariile protejate…
  https://www.g4media.ro/breaking-ciuca-a-numit-o-sefa-la-ariile-naturale-protejate-pe-fiica-partenerei-lui-marcel-vela-mama-tinerei-implicata-indirect-in-construirea-de-microhidrocentrale-intr-o-arie-protejata.html

  • da, au trebuit sa echilibreze situatia … dupa o penelista sa vina si un pesedist, la fel de „bine” pregatit

 7. Asa e, USR e de vina ca un agramat cu 3 clase e vice la ANRP, USR e de vina ca padurile se taie la ras, USR e de vina ca se fura tot ce nu-i batut in cuie si USR e de vina ca iti miroase gura cand comentezi.

 8. Da !!! O somitate… Cu fata vitrega a lu’ tata primaru’ de la Caransebeș, o altă ilustră mega-somitate, vor face o treabă excelentă !

 9. Bre iohanis iaca ce face ciuoaca bre ia ti teaza de doftorat ia ti si numitu butuza ia ti si numita andra sabrina ia ti si numitu iuohanios si tot alaiul de epoleti zdrețuiţi ca faci tara asta si armata de cocoa bre.”Ia ti mireasa ziua buna”

 10. Ciuoaca bre ia ti teaza de doftorat ia ti si numitu butuza ia ti si numita sabrina ia ti si numitu iuohanios si tot alaiul de epoleti zdrețuiţi ca faci tara asta si armata de cocoa bre „ia ti mireasa ziua buna”

 11. Locul nr 1 in lista lui Simion nu se dezminte.

 12. ce treaba are usr cu stirea asta postac nen.oro.cit?

 13. ISI SCOT SPECIALISTII LA IVEALA. 🙂

 14. Asta e rezultatul atitudinii ecofasciste al „scoietatii civile”, aka activisti de mediu.

 15. Bin ca suntti voi destepti!! Cum voiati sa zica ? „Tricoiurilor”?
  Macar a ghicit ca e neutru, ceea ce nu apare chiar de la sine.

 16. Important e că e maestru la ciordit 😂😂😂