G4Media.ro

VIDEO Un consilier local italian a fost filmat în timp ce își…

VIDEO Un consilier local italian a fost filmat în timp ce își împușcă partenerul de afaceri alături de care presta servicii funerare. Partidul se delimitează de atacator

Gaetano Aronica, în vârstă de 48 de ani, consilier local în orașul Licata, provincia Agrigento, Sicilia, a fost filmat în timp ce trage cu pistolul în partenerul său de afaceri. Victima, de 71 de ani, a supraviețuit atacului, iar atacatorul a fost arestat, anunță La Repubblica.

Agresorul a tras de patru ori asupra partenerului de afaceri, însă victima a scăpat cu o singură rană. Cei doi gestionau o societate de pompe funebre.

Imaginile video pot fi văzute aici.

Gaetano Aronica a fost ales în consiliul local din Licata în anul 2018, după ce a candidat din partea partidului condus de Matteo Salvini, Liga Nord. Organizația politică a anunțat printr-un comunicat că deși a fost ales din partea partidului, acesta nu a făcut niciodată membru.

Partenerul de afaceri al italianului a fost atins de un singur glonț, în mână și va ieși din spital în mai puțin de o lună, anunță presa italiană. Disputa provocată de neînțelegerile din afaceri i-a adus consilierului un dosar penal cu patru capete de acuzare, dintre care cele mai importante sunt tentativă de omor și deținerea ilegală a unei arme de foc.

Consilierul și-a împușcat partenerul de afaceri la câțiva metri de sediul primăriei, acolo unde, cu câteva ore înainte, a avut loc o ședință a consiliului local la care a participat și Aronica.

Sursa foto: captură video La Repubblica

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Mafia si-a dat drumul la viata de cand e Bica in italia.

  2. De la partener și l-a făcut de client😂

  3. Macaronari, ce sa te astepti de la o natie degenerata!

  4. … asta e normalitatea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.