G4Media.ro

VIDEO „Trimiteți-l pe Putin în tranșee!”, au scandat rușii care au protestat…

captura twitter

VIDEO „Trimiteți-l pe Putin în tranșee!”, au scandat rușii care au protestat în Moscova împotriva mobilizării rezerviștilor

O mulțime de oameni adunată miercuri seara pe Arbat, principala stradă pietonală din Moscova, a scandat „Trimiteți-l pe Putin în tranșee!”, potrivit unei înregistrări video difuzate pe Twitter de Francis Scarr de la BBC Monitoring, transmite Sky News.

Protestele au urmat anunțului președintelui rus, făcut mai devreme în cursul zilei, potrivit căruia 300.000 de rezerviști vor fi chemați să lupte în Ucraina.

În urmă cu o zi, corespondentul Sky la Moscova, Diana Magnay, relata: „Nu am mai văzut proteste în orașe în ultimele cinci sau șase luni – oamenii au fost atât de speriați de faptul că vor fi reținuți și asta este în mod clar ceea ce se întâmplă.

„Poliția îi tratează cu brutalitate.”

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Inclusiv promotorii urii, h@uristii rusofilitici de la noi. Hai, mergeți la luptă băieți.

 2. Daca stau in casă când și-au pierdut o sută de mii de copii,tati, frați,etc,își merită soarta, dacă nu ies toți în stradă!mai rău decât atât?

 3. Mai bine la proteste decat pe front!! Cine e destept merge la protest!!! Oricum razboiul se va incheia in cateva luni..iar Putin va sfarsi teribil sau groaznic… Pacat de rusi ca l-au tot simpatizat pe Putin si l-au votat inca o data, si inca o data, si inca o data.. Putin e acum …un fetish mortal

 4. Înainte de a invada Ucraina avea 70 80 % susținere. Acum cam cât mai are Putler ??

  • mai are o m.ie si doua labe inainte sa fie impanat dă viu…😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

 5. Curand urmeaza mobilizarea generala, atunci sa va vedem, ispravitilor!!
  Ati permis la Anul 2022 unui dictator sa invadeze o Tara straina, incalcand toata Legislatia mondiala in materie de Drept International, NU v-au impresionat deloc imaginile greu de vazut din Ucraina cu mamicile cu copilasii de manuta sau in carucioare sau batranii abia tinandu-se pe picioare, toti fugind din Ucraina, lasandu-si casele si pornind in necunoscut!!!!
  Acum, mergeti pe front, carne de tun sa-l aparati pe Putin al vostru!!!

 6. 👍👍👍👍👍👍si pă trolii muscali care iau m..ie pă ruble pă g4m…🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂