G4Media.ro

VIDEO Timișorenii scandează în piață numele lui Dominic Fritz/ Fritz: De azi…

VIDEO Timișorenii scandează în piață numele lui Dominic Fritz/ Fritz: De azi ștergem ”nu se poate” din vocabularul Timișoarei. Nu ne mai lăsăm paralizați de frică pentru că suntem singuri în bulă, sutem o comunitate!

Timișorenii s-au adunat în piață, unde scandează numele candidatului USR PLUS la primărie. Dominic Fritz a celebrat victoria alături de aceștia și a declarat că de azi timișorenii vor ”șterge ”nu se poate” din vocabular”. ”Nu ne mai lăsăm paralizați de frică pentru că suntem singuri în bulă, sutem o comunitate!”, a mai declarat acesta:

 • ”De azi ștergem cuvintele ”nu se poate” din vocabularul Timișoarei. De azi, nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bulă, pentru că nu mai suntem o bulă, suntem o comunitate. O comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc pentru votul vostru, pentru încrederea voastră, pentru speranța voastră, pentru energia voastră. Voi ați făcut ca această campanie să reușească. Și vreau să mulțumesc de acum și tuturor delegațiilor care numără voturi în secție, nu știm încă rezultatul final”, a declarat Fritz, după alegeri.

sursa foto: USR

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Proletari din toate tarile uniti-va!

  • Nu strică puţină speranţă, mai ales acum, la început de criză.

  • Am votat usr doar la consiliul județean. Foarte slab programul lor. Dar, ma bucur ca au câștigat primarii și locuri în administrația locala, sa prindă experienta. Vremea vorbelor a trecut, acum e timpul faptelor. Speranța mea e ca nu o vor arde progresist, au nucleele lor de leftisti, deși s au declarat partid de centru dreapta. Însă cea mai mare bucurie este ca pierde PSD. Ohh, the joy!

 2. Nu e usor, pleaca inculpatul dar ii raman complicii inscaunati in varful institutiilor.

  • Acum este in puterea noului primar sa faca o analiza in care sa inlature „cariile” din administratia locala.

 3. Eram in generala cand a spus Ceausescu exact prostia asta cu „sa stergem din vocabular expresia Nu se poate”. Eram in vacanta. Ne-a prezentat-o diriga la prima ora de dirigentie.

  Candidatii Sindromului Geaca de Blugi sunt complet desprinsi de tara, dar imi imaginez ca nici alegatorii nu mai stiu decat Vulpita.

 4. Timisoara condusa de mediocrii din multinationale. Robu a pus semafoare, astia pun turnicheti in intersectii.

 5. Ce discurs original! Timișorenii au ales un „tânăr” de 37 de ani care a lucrat toată viața lui doar 10 ani ca bugetar german, din care mare parte la un cabinet de demnitar, deci pus politic. Prima slujbă la 27 de ani. Votat doar pentru că-i neamț. Să-l stăpânească sănătoși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.