G4Media.ro

VIDEO Sucevean prins de polițiști după ce s-au tras mai multe gloanțe…

Sursa foto: Captură video / IPJ Suceava

VIDEO Sucevean prins de polițiști după ce s-au tras mai multe gloanțe în mașină / A refuzat să oprească pentru că avea asigurare și inspecție tehnică la mașină

Polițiștii suceveni au tras mai multe focuri de armă într-o mașină care nu avea numere de înmatriculare în partea din față, iar șoferul nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii.

Un echipaj al poliției rutiere a plecat în urmărirea lui și au fost trase mai multe focuri de avertisment, însă conducătorul auto nu a oprit, susține IPJ Suceava într-un comunicat de presă.

”La ieșirea din localitatea Botoșana, conducătorul autoturismului de teren a pătruns pe un teren agricol, și în continuare a ignorat atât semnalele de oprire, cât și focurile de avertisment. Ulterior, a fost executat foc asupra pneurilor spate, care au fost depresurizate și autovehiculul s-a oprit într-un șanț de lângă DC 43C, la limita dintre localitățile Botosana și orașul Cajvana.

Conducătorul auto și doi ocupanți au părăsit habitaclul și au fugit pe un deal, dinspre orașul Cajvana”, se arată în comunicat.

Au fost urmăriți și interceptați conducătorul auto și unul dintre pasageri, fără a se înregistra victime, menționează polițiștii suceveni.

Autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie, proprietar fiind șoferul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Iaslovăț, județul Suceava.

Auto nu avea asigurare RCA și nici inspecție tehnică periodică valabilă, șoferul declarând că acesta a fost motivul pentru care nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Sursa foto: Captură video / IPJ Suceava

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. De aceea în Spania dacă nu oprești te așteaptă unul cu pușcă cu lunetă care execută foc direct în meclă. Se consideră că ești pericol public. Se poate copia legea și la noi.

  2. Titlul stirii (am dat copy-paste): ” A refuzat să oprească pentru că avea asigurare și inspecție tehnică la mașină”
    Va dati seama ce ar fi facut daca NU ar fi avut asigurare si inspectie tehnica 🙂

  3. Video de pe 01.01/2016? Doar zic

  4. Orașul Cajvana? Wtf?

    • E oras de cativa ani buni….

  5. Vai de voi g4, va faceti de ras cu clipul din 2016, voi nu verificati articolele inainte ? e lipsa de respect pt cititorii vostri.