G4Media.ro

VIDEO Spectacol la malul mării: Constănțenii își sărbătoresc campionii/ Mii de oameni…

sursa foto: Ștefan Panaiotis

VIDEO Spectacol la malul mării: Constănțenii își sărbătoresc campionii/ Mii de oameni așteaptă în Piața Ovidiu să se bucure de trofeul Superligii, alături de Farul și Gheorghe Hagi (galerie foto)

Spectacol la malul mării, luni seara: Constănțenii își sărbătoresc campionii și mii de oameni au așteptat în Piața Ovidiu și pe străzile adiacente să se bucure de trofeul Superligii, alături de Farul și Gheorghe Hagi.

Fotbaliștii, staful și Gheorghe Hagi au fost așteptați, claxonați și aplaudați pe tot traseul, iar oamenii prezenți la eveniment scandau ”Campionii, campionii” și ”Hagi, Hagi!”.

Spectatorii au aprins torțe, iar trupa constănțeană 3 Sud-Est a cântat ”Haide, Farule”, o melodie dedicată trupei alb-albastre. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii.

Context

Festivitatea a avut loc începând cu ora 19:00, iar clubul a rugat participanții să se îmbrace astfel încât vestimentația să includă culorile alb și albastru.

Plecarea către eveniment s-a făcut de la 18:45, de la stadionul Farul, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis, Piața Ovidiu.

Evenimentul vine după victoria tensionată de duminică împotriva FCSB, în cadrul căruia băieții în alb și albastru au primit două goluri în primele 20 de minute, dar au reușit să facă o revenire spectaculoasă și au încheiat meciul cu scorul de 3 la 2.

Titlul a fost dedicat tuturor fariștilor și Constanței, iar sărbătoarea are loc cu o deviză simplă în minte: “Farul suntem toți!”.

sursa foto: Ștefan Panaiotis

 

sursa foto: Ștefan Panaiotis
sursa foto: Ștefan Panaiotis
sursa foto: Ștefan Panaiotis

sursa foto: Ștefan Panaiotis

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. constanta nu are nici un merit. HM poate ca s-a nascut Gagi? Stadionul a purtat numele lui, a fost retras, a facut baza la novidiu,…. ce treaba are constanta? Btavo Hagi rusine Cpnstanta

  2. Am vazut meciul . A fost ceva de vis . De la dezamagire , la extaz .