G4Media.ro

VIDEO Smiley feat. Cabron – ”Cine-i salvează pe eroi?”. Melodie dedicată celor…

VIDEO Smiley feat. Cabron – ”Cine-i salvează pe eroi?”. Melodie dedicată celor care luptă în prima linie pentru salvarea de vieți

Smiley și Cabron au lansat zilele trecute o melodie dedicată celor care în această perioadă luptă împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus. Piesa a fost scrisă anul trecut, dar a fost lansată acum în semn de omagiu pentru cei aflați în prima linie a bătăliei pentru viață.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a realizat un montaj cu fotografiile medicilor, polițiștilor, jandarmilor și militarilor care se află la datorie în această perioadă.

”Coloana sonoră îi aparţine lui Smiley, care a dorit să transmită cu această ocazie şi un mesaj de susţinere, pentru toţi cei care sunt implicaţi în această luptă pentru salvarea semenilor”, au scris cei de la ISU pe Facebook.

”Cu toții am avut în viață acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit și ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ți-ai dorit să îi mulțumești, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulțumi Eroului. Pentru a mulțumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, a scris Smiley pe contul său de Youtube, acolo unde a lansat melodia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.