G4Media.ro

VIDEO Şeful Wagner publică imagini cu presupusa repatriere a unor sicrie cu…

Sursa foto: Captură video - Telegram / @concordgroup_official

VIDEO Şeful Wagner publică imagini cu presupusa repatriere a unor sicrie cu rămăşiţele unor militari ucraineni: „Au luptat cu curaj şi au pierit. Ultimul camion îi va duce înapoi în patria lor”

Fondatorul grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a publicat sâmbătă o înregistrare video care arată, potrivit declaraţiilor lui, sicrie care conţin trupurile militarilor ucraineni care sunt repatriaţi către teritorii controlate de Kiev, transmite Reuters, citată de Agerpres.

În înregistrarea video, Prigojin, îmbrăcat în uniformă militară, spune: „Trimitem acasă încă un transport cu luptători ai armatei ucrainene. Au luptat cu curaj şi au pierit. De aceea, ultimul camion îi va duce înapoi în patria lor”.


În înregistrare pot fi văzuţi bărbaţi în uniformă care bat în cuie sicriele şi îi încarcă într-un camion.

Unitatea condusă de Prigojin, care a lăudat în repetate rânduri armata ucraineană, este vârful de lance în asaltul asupra Bahmutului, a cărui cucerire ar fi pentru trupele ruse un pas către ofensiva spre oraşe mai mari din estul Ucrainei, precum Kramatorsk şi Sloviansk.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pot fi rusi in cosciugele alea, nu se poate știi.
    Dumnezeu sa-i odihnească, indiferent de ce nație sunt!
    Au murit degeaba.

    • Anteriorul clip e cu sicriele deschise, tocmai pt a anula speculațiile…ucrainieni lângă Bahmut! Și unii și alții mor pt ambițiile altora.