G4Media.ro

VIDEO Rusia trimite pe front vechile tancuri sovietice T-54 și T-55 /…

Sursa foto: Captură video - Twitter /Alexander Kovalenko

VIDEO Rusia trimite pe front vechile tancuri sovietice T-54 și T-55 / Multe modele au stat în muzee sau au fost folosite pentru parade militare regionale

Pe rețelele de socializare circulă activ cadre foto și video ale unui tren, pe ale cărui platforme de marfă se pot vedea zeci de tancuri care călătoresc din Orientul Îndepărtat, evident spre Ucraina, spre front, scrie BBC.

Experții militari susțin că au identificat vehiculele blindate transportate: este vorba despre vechile tancuri sovietice T-54 și T-55, puse în serviciu în 1946 și, respectiv, 1958.

Cel mai probabil, acestea nu au participat niciodată la bătălii reale, ci au fost folosite de autoritățile regionale pentru parade militare sau chiar au stat în muzee.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Din directia cealalata vin Leopard 1 & 2, Challenger 2 si mai tarziu anul asta Abrams. Si acelea sunt tancuri vechi proiectate sa combata tancuri sovietice vechi dar mai noi decat ce e pe trenul ala :))).

  2. Alea au fost facut cu simt de rapundere. Ce au rusii sunt cazane pe senile. Vor participa la concursul de lansat turele.

  3. Esti penibil.

  4. dupa razboiul asta, ucraina o sa exporte fier vechi vreo 10 ani cel putin…

  5. Ucraina devine cel mai mare exportator de metal de la anu.

  6. Să vezi că pierde Rusia războiul și Putin moare de cancer la degetul mic.

  7. Daaa ‘e’ vechi rău, dacă trage în noi cu T-55 nici nu ne obosim să ne dăm jos din pat…Doar de la T-90 în sus ne punem o șosetă și la T-14 ne băgăm 2 minute în debaraua cu mături în rest nu ne deranjăm…🌶️

  8. o sa arda si astea pe camp…✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦