G4Media.ro

VIDEO România, prezentă la Salonul Mondial de Turism de la Paris. Cu…

sursa foto: captura video TVR

VIDEO România, prezentă la Salonul Mondial de Turism de la Paris. Cu ce oferte îi atrage pe turiștii străini

România este prezentă la Salonul Mondial de Turism de la Paris, prin intermediul Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, relatează TVR.ro  Cei 19 expozanți români promovează Bucovina, Delta Dunării, Transilvania, Dobrogea, Valea Prahovei și alte destinații de renume, dar și tradiții culturale și preparate culinare tradiționale.

„Suntem prezenți cu tradiții, cu obiceiuri, cu artizanat. Avem incondeietori de ouă din Suceava, degustări de vinuri din Constanța, ansambluri populare din Maramureș, Constanța și dorim să invităm toți francezii să vină în țara noastră să vadă cât este de frumoasă”, a transmisMihaela Mihet, reprezentantă a Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

„Consiliul Județean Constanța este prezent la Expoziția Mondială de la Paris pentru a-și promova oferta cultural-turistică a județului Constanța, tradițiile locale, produsele tradiționale locale”, a transmis și Ruse Vadim Corneliu – inspector în cadrul Direcție de Turism, Consiliul Județean Constanța.

Degustările de vinuri românești se numără printre atracțiile de la standul României. Oferta este apreciată pentru varietatea soiurilor și aromelor. România este al 13-lea producător mondial de vinuri.

Pe ecranee în cadrul târgului rulează imagini din țara noastră, iar vizitatorii pot savura dulciuri și produse tradiționale de patiserie din Dobrogea.

Salonul Mondial de Turism de la Paris, recunoscut pentru reputația sa în domeniu, reunește în fiecare an peste 70 de mii de vizitatori, relatează tvr.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Sper că l-au luat și pe ION… tocmai la învățat Ciucă ce să zică.

  2. Aceleasi zone, produse si servicii turistice promovate de „profesionistii” din Min. Turismului la targurile de profil de (prea multe) zeci de ani. Nimic nou, nimic schimbat, niciun plus de creativitate si inovatie.
    Rezultatele incompetentei si indolentei din sectorul turismului, inclusiv a majoritatii operatorilor privati, sunt mai mult decat dezamagitoare (2022): 1,9 milioane turisti straini/0,8 miliarde Euro incasari. Spre comparatie, Ungaria: 14 milioane turisti straini si 5,3 miliarde Euro in 2022 (Eurostat).