G4Media.ro

VIDEO Regina Camilla și Brigitte Macron au jucat ping-pong în timpul unei…

Sursa foto: Captură video - Twitter / BFMTV

VIDEO Regina Camilla și Brigitte Macron au jucat ping-pong în timpul unei vizite la o sală de sport din nordul Parisului

Aflate în Saint-Denis, la nord de Paris, pentru a se întâlni cu tineri sportivi, regina Camilla și Brigitte Macron au făcut schimb de câteva mingi de ping-pong, relatează Daily Mail.

Pentru a doua zi a vizitei lor de stat în Franța, Regele Carol al III-lea și Regina Camilla au o zi plină. La prânz, ei au mers împreună cu Brigitte Macron la Saint-Denis, la nord de Paris. Ei s-au întâlnit cu tineri sportivi reuniți într-o sală care găzduiește activități cu ocazia Cupei Mondiale de Rugby.

Regina Camilla a făcut schimb de câteva mingi cu Prithika Pavade, o jucătoare de tenis de masă în vârstă de 19 ani, membră a echipei franceze de tenis de masă. Evident, nefiind foarte pasionată de ping-pong, regina nu a marcat niciun punct câștigător, notează Ladepeche.fr. Camilla a făcut apoi schimb de câteva mingi cu Brigitte Macron sub privirile amuzate ale celor prezenți în sală și ale regelui. Brigitte Macron a jucat puțin mai bine decât Camilla, mai remarcă presa franceză.

Charles al III-lea vrea o nouă „Înțelegere” cu Franța

Dimineața, regele Charles a ținut un discurs în Senat în fața a 300 de parlamentari francezi. El a pledat în franceză și engleză pentru o nouă „Înțelegere” cu Parisul privind clima și a asigurat de „hotărârea de nezdruncinat” a Londrei și a Parisului de a sprijini Ucraina. Entente Cordiale este un text semnat în 1904 de cele două țări pentru a rezolva divergențele lor puternice de la acea vreme.

În această după-amiază de joi, programul cuplului regal cuprinde o vizită la Piața de Flori și o deplasare la Notre-Dame-de-Paris pentru a se întâlni cu echipele responsabile de catering. Charles al III-lea trebuie să meargă apoi la Muzeul de Istorie Naturală pentru a încheia o conferință dedicată „finanțării climatice”, acțiunile întreprinse de bănci în fața schimbărilor climatice.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...