G4Media.ro

VIDEO Proteste violente la Roma față de restricțiile antiepidemice / Un polițist…

VIDEO Proteste violente la Roma față de restricțiile antiepidemice / Un polițist a fost rănit, mai mulți manifestanți au fost arestați

Cel puţin un poliţist a fost rănit şi câţiva manifestanţi au fost arestaţi în urma ciocnirilor care au avut loc marţi la protestele contra restricţiilor antiepidemice în apropierea clădirii parlamentului din capitala Italiei, Roma, transmite dpa, preluând ANSA, relatează Agerpres.

Conform cotidianului La Repubblica, demonstranţii au relatat că în rândurile lor s-au înregistrat răniţi.

Demonstranţii, printre care s-au aflat proprietari şi angajaţi ai unor restaurante, magazine şi săli de sport, protestau faţă de restricţiile impuse activităţilor lor din cauza epidemiei.

Câteva zeci de persoane au încercat să spargă barajele în piaţa din faţa sediului Camerei Deputaţilor. Au fost aruncate petarde.

Unii demonstranţi – în majoritate bărbaţi, dar şi femei – nu aveau măşti de protecţie.

Un bărbat purta o căciulă de blană cu coarne, amintind de unul dintre atacatorii care au luat cu asalt clădirea Capitoliului de la Washington în ianuarie.


Conform ANSA, asociaţii din câteva oraşe italiene au organizat proteste împotriva închiderii de activităţi din cauza epidemiei.
Guvernul a declarat pe perioada Paştelui întreaga ţară ‘zonă roşie’, măsură care a expirat luni.

Cu toate acestea, multe interdicţii rămân în vigoare până la sfârşitul lunii aprilie. Spre exemplu, restaurantele nu sunt autorizate să funcţioneze la interior, iar sălile de fitness sunt în continuare închise.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Nu este vina oamenilor ca virusul a „scapat” din laborator!
    China s-a imbogatit nemasurat in pandemia creata de CCP, nici nu mai raporteaza, in timp ce oamenii de rand sunt atacati si de politie, si de lipsa perspectivelor economice. Ideea ca n-avem ce face n- adus nimic bun. Niste sanctiuni totale comunistilor ar fi avut alt efect. Asa china s-a obraznicit di mituieste la greu politicieni trădători din diverse țări care cred ca vor vesnic.

  2. Imi plac castile politailor, ce vorbesti, stil italienesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.