G4Media.ro

VIDEO Proteste în toată țara faţă de noile restricţii. Petarde aruncate în…

Foto: Protest anti-restrictii Bucuresti InquamPhotos / Octav Ganea

VIDEO Proteste în toată țara faţă de noile restricţii. Petarde aruncate în jandarmi la București, violențe la Brăila, scandări xenofobe la Pitești

Luni a fost o nouă zi de proteste împotriva restricțiilor. Mii de români din marile orașe au cerut eliminarea restricțiilor introduse în week-end-ul trecut. Printre manifestanții pașnici și-au făcut loc și persoane violente, care au încercat să lovească jandarmii cu sticle ori petarde, cum a fost cazul în Piața Victoriei din București. La Pitești, mulțimea a scandat sloganuri xenofobe la adresa ungurilor, în timp ce la Bacău au scandat ”Hoții” și ”Asasinii” în fața Spitalului Municipal.

 • Cele mai importante momente ale zilei:

Ora 23.55: Protestul din Piața Victoriei din București s-a încheiat. În urma lor a rămas un mare de gunoi: peturi, sticle, cutii de băutură și suc, pachete goale de țigări și măști de protecție

Ora 23.36: Un cameraman al postului Realitatea PLUS a fost lovit în picior de o sticlă aruncată de un protestatar, potrivit reporterilor de la fața locului. El nu a fost rănit

Ora 23.26: În Brăila,  12 minori au încercat să distrugă un indicator rutier în zona staţiei Lukoil, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al jandarmilor.

Ora 23.18: Un protestatar a jignit-o pe Ioana Ciurlea, reporter Digi24, fără ca jandarmii să intervină

Ora 23.06: Protestatarii din fața guvernului aruncă și fumigene și dau foc la măștile de protecție

Ora 23.01: Protestatarii din Piața Victoriei din București aruncă petarde spre jandarmi, potrivit imaginilor transmise de Digi24. Numărul forțelor de ordine a crescut simțitor în centrul Capitalei

Ora 22.56: Sindicalistul-șef de la Metrou, Ion Rădoi, surprins în mijlocul celor aproximativ 2.500 de protestatari din Piața Victoriei. Și senatoarea Diana Șoșoacă a participat la protest (foto: Octav Ganea / InquamPhotos)

Ion Rădoi la protestul anti-restricții / InquamPhotos Octav Ganea

 

Ora 22.25: Protestul a atins culmea cinismului la Bacău, unde câteva zeci de oameni au ajuns în fața Spitalului Municipal ”Sfânta Maria”, unde sunt internați pacienți cu Covid, și au strigat ”Hoții” și ”Asasinii”. Video mai jos:

Ora 21.51: La protestul din Brăila s-au înregistrat violențe între jandarmi și protestatari, potrivit DeBraila.ro.

Ora 21.39: Peste 100 de persoane protestează în fața primăriei Ploiești împotriva restricțiilor impuse de Guvern în vederea combaterii pandemiei de coronavirus, transmite Ziarul Incomod. Protestatarii aflați în fața primăriei ar dat foc la mai multe măști de protecție, în semn de protest față de măsura impusă de autorități ca oamenii să le poarte.

Ora 21.23: Scandări xenofobe la Pitești, unde protestatarii anti-restricții au strigat „Afară, afară, cu ungurii din ţară”, potrivit ArgesulOnline.ro.

Ora 21.22: Sute de persoane protestează în Iași, în Craiova, în Brașov, Botoșani și în alte orașe din țară

Ora 21.20: Câteva zeci de persoane s-au strâns în zona Bucur Obor din București și merg în marș spre Piața Victoriei

Ora 20.50: Protest și la Giurgiu:

Ora 20.37: Peste o sută de protestari și la Pitești în fața Prefecturii, transmite ArgesulOnline.ro. ”Nu se mai poate aşa, ne tăiaţi din programul de lucru, dar taxele le vreţi la fel”, a spus unul dintre protestatari

Ora 20.09: În Constanța, circa 300 de persoane mărșăluiesc spre Poarta 2, pe Valea Portului. Mai apoi vor merge pe bulevardul Tomis până la Dacia. Urmează bulevardul Lăpușneanu și Casa de Cultură, unde vor staționa transmite Constanța TV. Protestatarii s-au oprit în fața Catedralei Arhiepiscopale și au rostit rugăciunea ”Tatăl nostru”

Ora 20.07: Imagini de la protestul din Sibiu

Ora 20.05: Circa 500 de persoane se află acum în Piața Victoriei, alți 500 ar fi în marș, potrivit unor estimări neoficiale

Ora 19.50: La protest participă și sindicaliștii de la Metrou, recent somați de Metrorex să elibereze spațiile comerciale și care au blocat șinele de la metroul bucureștean timp de o zi. Sindicaliștii au postat un anunț în acest sens pe un grup intern, potrivit informațiilor Economedia.ro.

Ora 19.41: Protestatari din București au ajuns din Piața Universității în Piața Victoriei, unde au ocupat scuarul din fața sediului Guvernului. Jandarmii sunt la fața locului, unde asigură circulați auto în intersecție.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articol inițial: Sute de persoane protestează, luni, în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară faţă de noile restricţii impuse de Guvern. Oamenii s-au strâns în Piaţa Universităţii, în pieţele centrale ale oraşelor sau în faţa prefecturilor şi scandează lozinci împotriva autorităţilor, reclamă dictatura medicală şi dau foc măştilor de protecţie. ”Libertate, te iubim” se scandează pe străzi.

În Bucureşti, protestatarii s-au strâns în Piaţa Universităţii. Reprezentanţii AUR au anunţat că vor participa la protestele din întreaga ţară, dar şi din Capitală.

Deja jandarmii au intervenit, ridicând un protestatar care a refuzat să poarte mască, a refuzat să se legtimeze şi a devenit recalcitrant.

 • ”Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecţie, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii şi a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoţi la secţia de poliţie, în vederea stabilirii identităţii, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor şi a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost reţinut şi condus la secţia de poliţie, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Protestatarii au un banner de mari dimensiuni pe care scrie „Libertate” şi steaguri tricolore.

Proteste similare au loc în mai multe dintre marile oraşe.

La Sibiu, aproximativ 200 de persoane s-au strâns în Piaţa Mare, având steaguri tricolore, steaguri cu sigla AUR, dar şi vuvuzele şi fluiere.

Protestatarii au strigat mesaje către Primăria Sibiu, adresându-i-se primarului Astrid Fodor: ”Ai stat destul pe scaun, o să fii înlocuită”.

Mai mulţi bărbaţi au dat foc câtorva măşti de protecţie.

Participanţii la protest au pornit din Piaţa Mare, pe bulevardul pietonal către Prefectura Sbiu, scandând tot felul de lozinci: ”Libertate”, ”Ieşi afară, nu uita asta e şi ţara ta”, ”Ale, ale, ale o dorinţă sinceră, România liberă”.

La Cluj-Napoca, zeci de protestatari s-au adunat pe trotuarul de vis-a-vis de Prefectură, unii având pancarte cu mesaje precum „Cât mai răbdaţi?”, „Jos Guvernul terorist”, „Călcaţi pe cap Pas cu Pas”. Ei scandează „Jos Guvernul”, „Ole, ole, o dorinţă sinceră: România liberă”, „Libertate”.

Printre participanţi se află şi suporteri ai echipei de fotbal „U” Cluj, care au spus că vor să se întoarcă pe stadion.

Majoritatea protestatarilor au măşti, dar unii nu le poartă corect.

Peste 100 de persoane s-au strâns şi în faţa Prefecturii Constanţa şi protestează faţă de măsurile împotriva pandemiei de COVID-19, oamenii scandând “Libertate, libertate” şi având asupra loc steaguri tricolore.

Constănţenii s-au adunat pentru a doua zi consecutiv pe platoul din faţa Prefecturii pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi pentru combatearea pandemiei de COVID-19. Ei au pancarte pe care scrie “Libertate te iubim, ori învingem ori murim”, “Demisia Guvernului”, “Demisia preşedintelui”, “Demisia lui Arafat”, “Alegeri anticipate”. Ei scandează “Libertate, libertate”, “Constanţa, trezeşte-te”, “Jos Chiţac”.

Cei mai mulţi dintre cei prezenţi la protest sunt tineri, nu poartă masca de protecţie şi nici nu păstrează distanţa fizică.

Una dintre protestare, Ana-Maria, a declarat jurnaliştilor că vor fi din ce în ce mai mulţi tineri la aceste proteste deoarece vor şcolile deschise şi nu se mai pot întâlni cu prietenii.

Ea consideră că ultimele restricţii decise de autorităţi sunt “total greşite şi foarte aberate”.

“Aş vrea să oprească toata mascadara asta cu COVID-ul, ne-am săturat, am mâncat momeala asta un an de zile”, a declarat Ana-Maria.

Ea a mai transmis că prin măsurile luate de autorităţile este încălcat dreptul la libertate.

Ana-Maria a precizat că dacă este nevoie protestatarii vor merge la Bucureşti şi vor intra peste autorităţi.

Tânăra a afirmat că acest protest poate continua până la ore târzii în noapte. De asemenea, protestatarii iau în calcul să plece în marş pe principalele străzi şi bulevarde din Constanţa cum s-a întâmplat şi duminică seara.

La Braşov, contestatarii măsurilor de protecţie sanitară s-a adunat la sediul Prefecturii. Sunt aproximativ 40 de persoane care scandează „Libertate” şi au mesaje împotriva restricţiilor şi a purtării măştii sanitare.

La Buzău, circa 20 de persoane s-au adunat în centrul oraşului, pe platoul Dacia, fiind vorba despre muzicanţi care cer ca restaurantele să fie deschise, iar ei să şi poată desfăşura activitatea. Alte circa 20 de persoane s-au strâns în faţa Prefecturii, având steaguri şi pancarte. Protestatarii strigă „Libertate” şi „Raed, nu uita, asta este ţara mea”. Protestatarii au cerut să iasă prefectul să stea de vorbă cu ei, deşi Buzăul nu are prefect de mai multe săptămâni.

La Ploieşti, aproximativ 50 de persoane s-au adunat în parcul din centrul oraşului, în faţa sediului Prefecturii.

În municipiul Piteşti, în jur de 20 de protestatari s-au strâns în Piaţa Vasile Milea, acolo unde îşi are sediul Prefectura Argeş, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de noile restricţii.

La Timişoara, aproximativ 20 de oameni s-au adunat în faţa Prefecturii, având steaguri tricolore şi pancarte cu „Timişoara fără carantină”.

Câteva zeci de persoane protestează şi în faţa Prefecturii Iaşi, cei mai mulţi dintre manifestanţi fiind fără mască.

Cei prezenţi au steaguri tricolore şi scandează împotriva guvernului, dar şi împotriva masoneriei. Oamenii spun că nu sunt de acord cu restricţiile impuse de autorităţi şi susţin că secretarul de stat Raed Arafat este cel care ia toate deciziile de acest gen.

Proteste împotriva măsurilor de restrictive impuse din cauza pandemiei au loc şi la Focşani. Circa 50 de persoane s-au adunat în faţa Prefecturii Vrancea.

Printre protestatari se află şi deputatul AUR de Vrancea, Georgel Badiu. Deşi este şi un protest împotriva purtării măştii de protecţie, cei ieşiţi în Piaţa Unirii din Focşani au purtat totuşi mască.

Protestul este unul liniştit.

Noile restricţii impuse de Guvern au intrat în vigoare începând de duminică seară. Astfel, în toate localităţile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie agenţii economici vor închide la ora 18.00, iar deplasarea persoanelor în afara locuinţei, după ora 20.00, va fi permisă doar pentru câteva motive bine întemeiate.

Cele mai multe dintre municipiile reşedinţă de judeţ au trecut de inidenţa de 4 la mie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto sus: Protest împotriva restricțiilor în București, Piața Victoriei – InquamPhotos Alex Nicodim

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

165 comentarii

  • Au ars mastile? Mare „isprava”!
   Pe virusache cum il combat?

  • Intarata-i drace ca si mie-mi place….
   Care virus? Care pandemie? Ce carantina? Stimabilii sunt imuni….
   Da doamne peste 3-4 zile sa vad ATI-ul plin si sa nu mai aiba unde sa-i „cazeze” pe eroii acestia. Bieti vor fi medicii aia care isi vor bate capul cu nenorocitii astia.

  • Nu lasati gunoaie in piata!
   Nu aruncati tigarile pe jos!

  • Maine ma vaccinez absolut normal inscris pe platforma , din partea mea pot sa o mierleasca toti cei care ”protesteaza” tara nu va pierde nimic ba chiar iese in castig pe termen lung

  • @turbatzii Nu vei vedea nici măcar un singur protestatar la ATI și știi și tu treaba asta.

  • Rolul mastii e a nu imbolnavi pe altul. Se pot accesa pe YouTube telejurnalele de la Seul sau Tokyo. Toti poarta. A le arde e cum ai da foc la cărţi de epidemiologie.

  • Și când te gândești că la protestele trecute se strângeau mucurile se țigară de pe jos…cred că erau alți oameni

  • Indiferent cine esti, nu-ti lasi tigarile pe strada, in parc, in gradini sau mai stiu eu unde!

  • Ia-ti gainatul si cara-l unde-i este locul!
   Si nu mai da tu in bobi!

  • Incepand de ieri lectura mea preferata este „Tiganiada” de I. B. Deleanu.

 1. USR m UE USR, JOS GUWERNER UL MEU, JOS GUVERNUL LIBERAL JOS GUVERNUL CRI- MI- NAL

 2. Multa minte tre’ sa ai sa arzi o masca. Ardeti-va frate si hainele de pe voi, oricum doctora atomica a zis ca e pacat sa acoperi orificiile lasate de Dzeu 🙂 Jos cu mafia si conspiratia hainelor.

 3. Oterpe spalate pe creier, egoisti, dezaxati, cum sa le mai spun? Acum cand spitalele-s pline, cand suntem in valul 3 de imbolnaviri, cand avem peste 100 de decese zilnic iar paturile de la ATI sunt ocupate aproape toate, s-au gandit oterpele astea sa iasa, precum iasa viermii din pamant cand dau de vreme calda. Sa le fie rusine! Dar stiu ca nu le va fi, nu le este. Spalatii astia pe creier vor continua sa iasa si sa faca pipi pe ceilalti care se straduiesc sa se fereasca de boala. Chiar daca si cei care respecta restrictiile s-au saturat deja si este de inteles dupa un an. Cu totii sufera, nu numai ei. Dar diferenta dintre un om normal, un bun cetatean si oterpele astea este marimea creierului si capacitatea de-a discerne intre sa iesi sa-ti strigi nemultumirile personale sau sa iesi la comanda tatucului AUR. Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras. 🙂

  • Un singur cuvant ii descrie pe cei din strada, lumpen: hauristi, psd-isti, interlopi, galerii de fotbal, copii de la ultimele jeguri de licee industriale, mai nou sindicalisti metrorex.
   Ce e interesant e ca multi au facut deja boala,unii forme grave(cunosc un astfel de ipochimen, care a fost la un pas sa moara si acum e in strada).

  • Trist… pacat ca a scapat ipochimenul ala. Chiar nu merita osteneala medicilor. Nu merita sa traiasca si sa respire acelasi aer cu noi.

  • @Radu
   De unde știi tu bai vita că aia din strada sunt PSD-isti?Ți-a băgat cineva în cap faza cu ciuma roșie și o repeți ca papagalul prost.Sa îți dau o plăcuță suedeză și ție și tuturor cunoștințelor tale.

  • Se vede cine are creierul spalat care cred toate minciunile mondiale in urma virusului propagat voit de grupuri de interese care vor sa vaccineze toata lumea cu un ser care este inca in faza de cercetare si oamenii sunt cobai si mai mult cat de smecher poti fi sa crezi ca aceste masuri sa sacrifici majoritatea pentru minoritate in loc sa-si faca treaba in spitale fara atata propaganda zilnica cu inventarul bolnavilor si victimelor care lasa un semn de intrebare prin eliberarea un cerificat de deces fara necropsie care este egal cu zero dar cine-i prost sa-i creada!!!

 4. Au iesit in stradă cei care fac vizualizările în tranding pe Youtube! Elitele României!

  • Amice, mulți dintre cei care au ieșit în stradă astăzi sunt aceleași persoane cu care voi postacii v-ați pupat in bot la protestele împotriva lui Dracnea. Atunci erau deștepți, acum îi catalogați drept imbecili, cretini, etc. Care sunt jigodiile aici? Voi sunteți mă, postacilor de 2 bani, voi sunteți scursurile.

  • De scurs s-a scurs creierul tau Eugen nene!!!! La protestele contra rahaturilor făcute de pesediști erau oameni cu creier,nu proștii României! Îți dorești iar pesedeul la putere? Înțeleg că îți mergea bine atunci și acum nu. Ești o japiță pe interes! Atât!

  • Cu creier, da’ nu la purtător. Hai marș, #istule!

 5. Mare-i gradina lui D-zeu! In Ro sar prea multi gardul și e umplută până la refuz! Sa mai crească numarul de cazuri până la al 4-lea val. Ca doar cap au, minte ce le mai trebuie?

  • Capetele goale urlă-n stradă la ceas de lună plină. Toți aceşti prosteşti-statari să fie inregistrați şi, in caz de spitalizare din cauză de covid, să-şi suporte integral cheltuielile de spitalizare!

 6. Asta cu dictatura medicală am văzut-o în treacăt pe România TV, că să știm unde stăm și în ce a băgat bani guvernul anul trecut. Niște ticăloși profitori și retardații care se îmbolnăvesc pentru că cască gura la ei.

 7. Adica floarea prostimii din Ro. Macar aici sa fie prima si prostimea, nu? S-a ajuns în Ro la un grad de prostie de nesuportat. Facebookimea cu IQ subunitar da tonul prostiei in toate.

  • Din pacate prostia este o boala incurabila…. Avu’ unul leac pentru ea acum ceva vreme…..

 8. Superbe proteste! Fratii mei din PSD si AUR lupta pana la ultima picatura pentru a atinge obiectivul ROEXIT
  PS: frumoasa Siberie se pregateste inca de pe acum sa ofere locuri de munca tuturor romanilor care vor fi alungati din UE

  • Primul lucru la care m-am gandit asta a fost. Adica AUR-ul este tezaurul nostru restituit acum de rusi. Asa stand lucrurile, e normal sa se organizeze asa de bine, doar sunt interese si resurse serioase in spate. Destabilizarea e luata din manualul rus de politica externa.

 9. #RezistAur #iasituCovid sa fim egali neamule.

 10. Nu inteleg de ce popularizati astfel de idiotenii ? Sunteti complici cu acesti iresponsabili.

 11. Asadar dictatura medicala o reprezinta doctorii care se lupta sa salveze vietile oamenilor internati la ATI. Sunt destui care au indemnat la nepurtarea mastii si au sfarsit raudin cauza Covidului. Probabil ca asta e libertatea pe care o iubesc sa fie liberi sa moara dar mor si altii din cauza lor.

  • Daca suprevietuiesc cei legati la ati in proporție de 25% doar pentru ca au avut mai multa viata in ei si nu le-au cedat organele, cei care le-au prescris paracetamolul si alte molecule experimentale sunt eroi?

  • Hahaha, salvează în draci! Ard ca sobolanii prin spitale, halal „salvatori”!

  • Aha, te rog sa nu porți masca, te implor. Mai scapam si noi de prosti

 12. Ana-Maria e suparata ca s-a inchis Bamboo si nu mai poate sa presteze fata-spate, interior-exterior. Lasa fato, nu fi trista, videochatul e viitorul.

  • De fapt mititica protestează pentru că i-au spus cei de la cocina tv că masca e obligatorie şi la videochat.

 13. Nicio problemă, dragilor. Când vaccinarea o să fie o chestie ce depinde de voință, nu de număr de locuri în centre sau de număr de doze, nu o să vă mai forțeze nimeni să purtați măști și să stați în casă. Și atunci o să muriți singuri între voi, că pe ceilalți de care vouă nu vă pasă, nu o să mai puteți să-i omorâți. Și fiți liniștiți, pe medicii infecționiști o să-i lase să-și ia concediu, și ăla pe anul ăsta, și ăla pe anul trecut, așa că nu o să vă puteți baza pe „dictatura” lor când o să vă tușiți plămânii pe afară.

 14. Dar azi-noapte și G4 a dormit!

 15. Capete goale!Idioți utili!Orice pădure are și uscături! Vai mama lor!

 16. AUR = Rusia
  Şkhakshjuoaka = Rusia
  Teodosie Mache = Rusia
  Antivaccin = Rusia
  Infectarea în masă = Rusia
  Destabilizarea Capitală ţară NATO = ???

  Mie nu mi se pare deloc întâmplător că agenţii de influenţă ai Rusiei sunt toţi securişti pesedişti ca mafiotul Ion Rădoi, turnătorul Garcea, sifonul de bugete locale Bittman şi televiziunea securistului Ghiţă, actualmente rezident în cea mai rusofilă ţară din Balcani. Toţi aceşti spioni ruşi au un numitor comun: propaganda proinfectare şi destabilizarea ţării.

  De la retardaţii din jegdarmerie şi poluţie chiar nu am pretenţii, dar SRI şi SIE dorm pe ei???

  • Daca e asa usor sa destabilizezi Capitala, iti sugerez sa ii mai pui niste proptele, niste araci ceva.

   Cand faceati Maidan si incercati sa intrati in cladirea Guvernului, era stabilitate.

 17. Statul paralel a cam început să fie paralizat de frică.
  Cu cât atacați mai mult protestatarii cu atât se vor strânge mai mulți.
  2012 se repetă. Spaima vă cuprinde!
  Nu vă plac protestele decât atunci când vă susțin interesele?

  • Tu si ai tai ia o placuta suedeza in ochi

  • Eşti dintre aceia… Aveţi amintiri umede de atunci când aţi ieşit tot aşa spontan cu galeriile de fotbal ca să-l apăraţi pe cel mai drept dintre români, cel oprimat de Băse. Acum nu mai e bun . Memorie scurtă, posibil lipsă totală de sinapse… Aşa se întâmplă când citeşti doar burtierele de la tv şi nici pe alea nu prea le înţelegi

 18. În 10 august Dragnea a avut lecția bine pusă la punct și a dirijat cu curaj ostilitățile. Dl Câțu dirijează după ureche. Vineri la metrou, azi în piețe. Covidul nu e o scuză.

 19. Cei stăpâniți de prostie cer libertate de la guvern!

  Grabiti-va la proteste că nu mai sunt locuri nici la ATI nici la balamuc!

 20. Priviti cei mai prosti oameni din aceasta tara!

 21. Parcă tot ce se întâmplă se face cu scopul ascuns al accelerării infectării în masă!
  Toată iarna au lăsat libere aglomerările de la pârtiile de schi, acum lasă libere protestele în piețe în orașe! În schimb, că masuri de restricții, cretinii au redus programul de funcționare a magazinelor în loc să-l extindă!
  Cineva cred că lucrează subteran! Să fie Metrorexul?!

 22. Stai că acum îi aud și eu la mine în oraș. Sclavi jegoși, când mai avea puțin țara și era scoasă din UE balansați doza de bere pe burdihan, dar acum când e vorba să nu omorâți pe alții mai puțin norocoși cu inconștiența voastră sunteți primii la behăit în stradă.

 23. Nu susțin aceste proteste din cauza temei alese.
  As fi protestat dacă se organiza împotriva abominabililor de la Secția 16 Poliție Buc. Această temă ar trebui să ne pună mai mult pe gânduri decât restricțiile tâmpite instituite ieri!

  • Asta e diferența că poporul protestează nu pt o temă, protestează că i a ajuns cuțitul la os, interesant e că protestează copiii noștri care nu au treabă cu perioada de dinainte de 89 ci de cei născuți după 90

 24. imbecilizatii nostri sunt cu mult mi imbecili dectat imbecilizatii lor!

 25. Măcar sindicatul de la metrou luptă pentru libertatea spaţiilor comerciale şi dreptul la ciordeală corect împărţită din taxele plătite de toată ţara. În cazul celorlalţi luptători de drepturi pierdute prin cârciumi şi stadioane nu s-au formulat, deocamdată, revendicări clare. Le trebuie un creier.

 26. Gloata fără cap urlă-n stradă la ceas de lună plină. Toți aceşti prosteşti-statari să fie inregistrați şi, in caz de spitalizare din cauză de covid, să-şi suporte integral cheltuielile de spitalizare!ra cap urlă-n stradă la ceas de lună plină. Toți aceşti prosteşti-statari să fie inregistrați şi, in caz de spitalizare din cauză de covid, să-şi suporte integral cheltuielile de spitalizare!

 27. Îmi este rușine de comentariile colegilor de mai sus. Acest site ar trebui curățat de troli, 50% dintre cei care posteaza au creierul prăjit, 40% sunt troli plătiți, iar restul de 10% nici nu mai contează.

  • Vezi, de aia s-a murit la revoluţia lovitură de stat, ca să putem avea păreri diferite. E mai greu de priceput asta. Dar, eu, contrar colegilor de mai sus, sunt convins că tu eşti de fapt un deosebit şi nu eşti apreciat la adevărata ta valoare. Cum ar spune unii, chiar nu-mi este ruşine cu tine, la fel cum nu-mi este ruşine nici cu protestatarii sinceri şi spontani care luptă pentru libertate şi neatârnare 🤣

  • Euglene, tu unde te încadrezi?!

  • Aaaaa, domnu Higien are un loc special. El este „unicul”…

  • Euglena viridis, organism unicelular… Nu gandeste, doar exista si atat…

  • Omului ar putea sa-i fie rusine eventual de propriile fapte, in cel mai bun caz.

  • @🤔 eu cred ca exact asta spune. Ca-i e rusine ca isi incaseaza leafa de postac.

 28. In sfarsit, au si prostii protestul lor! Singura problema e ca la protestul prostilor (incerc sa fiu finut, sa nu le spun pe bune, retardati, oligofreni, psihopati) numarul participantilor nu va creste, ci va scadea de la o saptamana la alta. Una peste alta, sa vedem si partea pozitiva a acestor proteste, nivelul mediu al IQ-ului va creste putin in Romania.

 29. Guvernul Citu nu prinde Paștele. Anticipate și AUR la putere. Cât credeați ca o sa mai meargă?

 30. daca g4 spune 500 de participanti, inseamna ca de fapt sunt cateva mii.

 31. Din ce li se spune sa nu iasa in aglomeratii, de-aia ies mai tare. Parca sunt turbati. Se duc sa-si recreeze creierii odihniti pe Valea Prahovei, in Poiana Brasov, i-a gasit dragul de telegondola și stau ca niste cretini la coada unii intr-altii. Nu sunt in stare sa inteleaga o situatie speciala, nu, prostul trebuie sa se distreze cu orice chip și cu orice pret! Si vedem cum cresc cazurile de la astia, de la protestarii fara creier și altii care musai trebuie sa se distreze dom’le. Cum vine week-end-ul, dispar masinile din parcare, umbla ca turbatii de colo-colo. Niste cretini.

  • Corect!

  • Luci, tu stai în casă și poartă mască, izolează-te și te anunțăm noi când se termină pandemia. Adevărul este că majoritatea imbecililor care postați pe acest site, nu aveți bani nici să ieșiți din casă.

  • @eugen, adica valoarea omului este data de cati bani are? Oare nu gasesti ceva mai bun de facut cu gandirea asta primitiva decat sa scrii cuvinte pe un site de stiri? Pentru ce scrii? Du-te intoarce banii cu lopata, lasa-i pe saraki sa scrie.

 32. Libertatea ta se termina cand incalci dreptul celorlalti la sanatate ! Virusul se poate combate prin actiunea comuna a tuturor,voi sunteti doar un procent nesemnificativ a celor care cred altceva !

  • Libertatea mea nu se termina unde decid papițoi ca tine.

  • Gogule!
   Omul vorbea de lege nu de faptul că tu o iei pe „arătură” și te consideri liber.

  • Cătăline, stai mă în casă, nu intră nimeni peste tine ca să-ți dea Covid-19. Cum adică să incalci dreptul altei persoane la sănătate? Prin ce se încalcă acest drept? Nu vezi că ești prost de dai în gropi? Sclavilor!!!

  • Gogule, papitoi esti tu si oterpele spalate pe creier din jurul tau, sa fim intelesi. Hai, mars de-aici ca-mi vine sa vomit!

  • Tu și cu fatalaii de mai sus sunteți cantitate neglijabila, din ce în ce mai putini. Sper sa tina cât mai mult pandemia asta, măcar vreo 10 ani, plimbarea prin beci sa fie singura libertate de care sa beneficiati, pana eventual crăpați de tot.

 33. Din ce știu în Germania masca e obligatorie în interior și în exterior doar în spațiile publice aglomerate, stații de autobuz, piețe etc.
  Probabil virusul acționează diferit de la o țară la alta sau cineva greșește?

  • Ai grijă, e ca și cum ai înjura în biserică aici, pe Gicamedia, să contești măsurile „specialiștilor” !

   Virusul te atacă cel mai bine când ești pe o bancă în parc singur sau seara pe stradă ! Exact ca leul pe antilopa departe de turmă

  • In Germania e lockdown din Ianuarie. Totul inchis 😉 Nu prea ai unde sa te inghesui in exterior sau interior

  • @auri-mi-ai – Asta voiam sa spun si eu, care inghesuiala in Germania? 😀 acolo e inchis totul de multa vreme

 34. „“Aş vrea să oprească toata mascadara asta cu COVID-ul, ne-am săturat, am mâncat momeala asta un an de zile”, a declarat Ana-Maria.”
  Tinerii precum Ana Maria sunt rusinea viitorului. Sa speram ca nu toate fetele tinere de azi vor fi precum ea.

 35. Locuind in zona Piata Victoriei, am avut „privilegiul” sa-i vad „in actiune” pe cei care, dupa parerea mea, vor compromite termenul de protest. Sunt, in mare majoritate tineri, de diverse….etnii (daca intelegeti ce vreau sa spun…), dupa comportament si violenta limbajului, multi sunt din gastile de cartier si galeriile de pe stadioane (sunt „statuti” de un an de zile, la „batute” si „baute”…). Sunt si cativa rataciti habotnici ortodocsi, ceva aurolaci si (n-am inteles ce cauta astia pe aici, poate sa scape de…”recuperarea prejudiciului cauzat”?) sindicalistii de la metrou. Daca asta este „bazinul” electoral al hAUR-istilor din Parlament, cu mari pretentii electorale viitoare, „am pus-o” mai copii, si noi astia care ne aflam pe ultimii metrii din viata si voi care aveti multi ani in fata, vor fi analfabetii functionali la putere!

  • Din păcate aveți dreptate, stimată doamnă.

  • Știu ce zici, nu erau chiar filozofi din gruparea #Rezist foști angajați ai Anei Pauker.

  • Doamnă @ Negureanu, dar despre guvernul ales de noi ăștia, care nu am compromis termenul de protest, aveți o părere bună? Spun asta văzând cât de slab se comportă de trei luni guvernul Câțu. Ales de noi #reziștii.

 36. De ce mintiti? Acest oameni au iesit pentru ca o iubesc pe Artista Poporului si o sustin in momentul asta extrem de dificil pentru ea si, implicit, pentru natiune.

 37. @eugen
  Tovarase, daca tot o performezi asa in comantarii, noi plusam cu 3000 de ruble bonus.
  Mai ales ca argumentezi asa de coerent.
  Pasol na turbinca!

 38. Eu vreau sa fie legiferata din nou regula ca orice infectat fara simptome sa fie internat in spital. Spitalul e de baza in minunata lume noua.

 39. Bravo, G4media! Ati devenit Latrina 3 si GhitaTv la un loc! Incet, incet, imi pierd increderea in voi. Ce mi-e ca ma uit la Latrina 3 si Ghita TV sau ca va urmaresc site-ul…Este cam acelasi lucru, este din ce in ce mai evident faptul asta. Ce dsa spunem…Cativa antibotnitari fara constiinta au iesit in strada, iar Politia si Jandarmeria i-au mangaiat frumos pe crestet…Nici vorba de zadarnicirea raspandirii COVID-19…HASTA LA VISTA, BABY!

 40. Rafila și Streinul Cercel sunt distruși, romanii s_au trezit. Arafat, Catu, Voiculescu, Cioloș, Barna și restul politilrucilor sunt stupefiați. Și eu sunt mirat, nu ma așteptam ca romanii sa aibă o reacție.
  Cinste romanilor, am intrat și noi în rândul lumii civilizate. Doar în China și în Rusia nu se protestează.
  PS Tonul la proteste a fost dat de VV astăzi în parlament când si_a călcat masca în picioare.

  • Cu-asa un post… ai calcat tu in picioare numele sub care comentezi. Rusine sa-ti fie, miratule! Rusine, infectule!

  • Aberezi, dezinformezi, nu si-a dat jos nici o masca.
   Aberezi cu totul. Il faci de ras pe Avram Iancu.

  • Normal ca nu protesteaza in China si Rusia. Te bat aia instant si ajungi la bulau

 41. Imnul CRAIOVEI scris de Adrian Păunescu va rupe n gură guvernul, hai Craiova hai oltenii………. O IUBIRE ALB ALBAAAASTRA CÂNTAȚI ȘI VOI CÂNTAȚI CU NOI

  • Hai Stiinta, hai Craiova – dar ce treaba are asta cu protestele astea?

   Oare ce culoare au mastile alea ? Nu cumva tot alb albastra? E ironie pe pâine.

  • mai uita si ei de ce au iesit in strada si atunci is amintesc de iubirea lor cea dintai. pretextul violentelor lor: clubul de fotbal de care tin.

 42. Oameni*, Arafat, Rafila, Cercel, Vlad Voiculescu, sunt doar niște slugi platite cu bani frumoși de Big Farma. Am tot dreptul sa umblu pe strada când vreau și cum vreau, de ce te interesează pe tine dacă port sau nu botnita? Am familie numeroasa, eu sunt responsabil și nu tu.
  Este aberant dacă va imaginați ca ii puteți calcă pe oamani în picioare la nesfârșit.

 43. Nu e noutate ca avem multi prosti in tara. Tot felul de sosocari si de dragnisti…

 44. Imnul Universității Craiova e adevăratul imn al României, nu sunt oltean sunt corcitură tata giurgiuvean și mama bucovineancă, moldoveancă sau basarabeancă din Suceava

 45. protestele se vor cam inmulti domnilor si doamnelor. Jermania are document oficial cu toata treaba, din 2012, si o sinteza a acelui document o vedetzi aci: https://www.youtube.com/watch?v=HynRyDxgAEc Toata treaba cu karkalete dureaza vreo 3 ani, ca sa stiti.

 46. Bietele oi rătăcite 😔

 47. Ba băieți, Arafat a fost dus de Catul la PNL sa le iexplice cum e cu restricțiile. Citiți va rog ce zice vicepreședintele PNL, Roman, la adresa lui Arafat și a legilor tâmpite.

 48. miroase a protest cu iz politic ca si toate protestele ultimilor 30 de ani. Ce frumosc se tavalesc usristii, principalele papusele cu cheita. Rosia montana, colectiv, 10 – august proteste care au avut ca scop schimbarea puterii, ca alte rezultate nu se vad. Purtam masca de 1 an, ne spalam ca tampitii pe maini de ni se jupoaie pielea iar VV si a dat seama dupa 3 luni ca nu testam, ca nu are paturi la ATI, ba mai mult sta fara masca in spatii inchise. O bataie de joc fara de efortul meu si al multora dintre noi.

 49. Asta poate fi numită revoluția copiilor noștri care în 89 aveam cel puțin eu 14 ani

 50. Desi cei care protestează sunt o adunătură destul de trista, nu trebuie să-și închipuie cineva ca ei sunt singurii care ii privesc cu ura și scârbă pe susținătorii fanatici ai restricțiilor. Aici greșește, de exemplu, Fritz de la Timișoara. El isi închipuie ca majoritatea e alături de el când o tot da cu carantina și când ii înfierează pe cei care îndrăznesc sa ii spună ca a întrecut măsura de multa vreme. Nimic mai fals. Zici ca se uita pe sondajele de prin UK. Dacă s-ar uita pe sondajele din România, ar vedea ca oamenii încă sunt întregi la cap și nu vor să-și pună viața pe pauza o mie de ani. Au curaj sa facă referendum pe măsurile astea? Dacă nu, sa se dea la fund și sa renunțe la ele.

 51. Gata s a dat ordinul de intervenție adică suprimarea revoltei

 52. Gata s a dat ordinul de intervenție adică suprimarea revoltei și îndeplinirea nu a misiunii ci a diversiunii.

 53. Noi nu vrem să învățăm cultura protestelor din occident, noi suntem ghetto daci, geto-daci sau daci sau geți, noi protestăm ca la Posada

 54. Noi suntem garda veche nu ne predăm, în continuare pe baricade stăm, nu facem compromisul noi vom face ce nu a văzut Parisul, garda ghetto dacă nu se predă în continuare nu are stare pe baricade stă dacii daci by Getto Daci

 55. Nu sunt nici antivaccinista (m-am vaccinat), nici conspirationista. Noile restrictii insa imi amintesc de „epoca de aur”, cand ni se spunea ceva, dar adevarul era cu totul altul – ca si acum. Imi simt incalcate grav drepturile si ma determina sa nu mai am incredere deloc in guvernanti. Daca e obligatorie masca, sa o dea gratis, dar sa si dovedeasca utilitatea mai ales in aer liber, sa arate ca beneficiile depasesc dezavantajele. In loc de 14 zile carantina, faceti teste gratis la populatie. Oamenii se intorc la munca, nu mai asteapta maduri sociale. Scolile sunt inchise pt ca acest fapt serveste unor interese: economii la bugetul statului, saracit de toata aceasta mascarada impusa din exterior, la care au marsat si ai nostri. Nu e posibil sa creasca nr de cazuri in conditiile in care personalul medical s-a vaccinat, plus mult altii imunizati natural (probabil de 5-10 ori cifra oficiala). Pt ce ne-am vaccinat daca in continuare suntem pedepsiti? Arestati fara vina!

  • Pai ce sa-ti mai dovedeasca? Ca oricum pare ca nu ai capacitatea de a intelege ceva.
   Vezi ca acum te-au si microchipat cu vaccinul ala. Te urmareste Bill Gates

 56. Participantii la aceste actiuni antimedicale ar trebui sa aiba interzis la orce vaccin sau la consultatii medicale. Sunt in stare sa ucida medicii pentru ca ii trateaza!

 57. G4media reprezentați presa curată și independenta da? De ce nu mergeți in interiorul secțiilor ATI Covid ? De ce nici o publicație și nici o televiziune nu prezintă imagini cu situațiile in timp real din aceste secții ? Lumea trebuie sa vadă ca sa creadă , ce e atât de greu de înțeles ?

  • Ce mai e de văzut la ati ? Se tot transmite de acolo, aproape în fiecare zi! Dar asta nu înseamnă să ne trăim viața în fiecare secundă cu frica de ati!

  • Pe Dumnezeu nu prea il mai vede nimeni si lumea crede. Tunelurile dacice la fel.

   Despre situatia din spitale s-au tot facut reportaje, scria articole … aparent degeaba. Ar trebui organizate tururi fara masca pentru astia de striga, sa vedem cati voluntari s-arata

 58. Nu va lasati intimidati! Am scris un mesaj lung, vad ca nu apare, or fi cenzurate?!

 59. „Protestul din Piața Victoriei din București s-a încheiat. În urma lor a rămas un mare de gunoi: peturi, sticle, cutii de băutură și suc, pachete goale de țigări și măști de protecție”. Droguri si valuta n-ati gasit? Apropo dupa protestele rezistentilor era curat luna in piata, asa-i? Vai de curul vostru de asa zisi jurnalisti echidistanti si independenti.

  • Sunteti o adunatura de huligani si nesimtiti care sparg,injura,dau foc!va meritati soarta!cum l-ati ucis pe ceausescu blestemati sa fiti toata viata!va meritati ca ,poporul sa isi bata joc de noi,sunteti niste viermi care nu fac nimic,nu va place sa mergeti la munca,nu va place sa mergeti la scoli,va place sa fiti un popor plin de analfabeti si prosti !Sunteti singura tara de pe glob cu cel mai crescut numar de anafabeti si inculti si ligioane !asa ca va meritati soarta:)))

 60. Nu provocați, nu vă lăsați provocați, manifestați pașnic, delimitați vă de grupurile agresive și nu coabitați cu ei, pericolul vine din interior, debarasați vă de orice element care contravine convingerilor personale

 61. Tuturor care protesteaza le-a arata o sectie ATI. A fost in seara aceasta la Digi 24, cu marturiile unor oameni tineri de 45 de ani care au ales sa vorbeasca cu masca de oxigen pe figura. Uitati-va la personalul sleit, care face pipi in pampers sa nu se dezbrace, care au nume scrise pe spate. Este clar o ticalosie fara margini sa indemni la nerespectarea unor masuri minime, la imbolnavire in masa. As pune un pariu ca cei care au protestat, e drept in numar mic, cateva sute de oameni, dar umflati popos de vuzulele de presa precum Cocina TV, Piperea, Sputnik, sunt certati cu sapunul, pasta de dinti si limba romana. Au iesit ca milogii pentru sume mediocre. Democratia este in regula, dar are o mare problema votul idiotului este egal cu votul celui care prin educatie si munca incearca sa-si aduca un aport societatii. D-asta de 30 de ani votam intre un hot si un violator.

 62. Va recomand sa cititi ” Ciuma ” de Albert Camus. Este o situatie similara pandemiei actuale… Totodata, pentru iubitorii de istorie care considera aceasta pandemie o nascocire, va recomand sa cititi tratatele din 1600 incoace in care o sa vedeti numarul de morti din fiecare pandemie (~100 ani ) ;cand a fost ciuma.. daca tin minte bine.. murise 1/3 din populatia Europei. Cititi! Nu urlati pe strazi pentru ceva ce nu stiti sau nu intelegeti!

  • Și eu vă recomand romanul Idiotul

  • Mai bine citiți romanul „Idiotul”

  • Dar ce te face sa crezi ca maimutele urlatoare stiu sa citeasca?

  • Of… vorbesti cu peretii din pacate. Astia si daca le-ai pune o carte in mana si le-ai explica, cu argumete si tot tacamu’, nu ar intelege. Numai cand ajung la spital ca nu pot respira, poate isi vor da seama ce prosti au fost. Poate. Pentru ca unii nici acolo nu recunosc ca exista Covid. Neaga pana le cedeaza plamanii la propriu.

  • Au avut un an intreg la dispozitie sa se apuce de citit si nu au facut-o. De ce s-ar apuca acum ( sau vreodata)?

 63. Ăsta e și va fi un război de uzură, mâncați, odihniți vă, să demonstrați că puteți duce mai departe stindardul libertății trebuie să fiți cumpătați și perseverenți, liniile se schimbă ca la hochei și la forțele de ordine și la noi

 64. Jandarmeria ii bate doar pe cei pasnici, pe cei violenti ii protejeaza… In 2018 se protesta impotriva coruptei, iar acum anarhistii sunt tolerati. Sa fie oare totusi o sustinere de la structurile PSD-iste?

 65. Nu era nici un dubiu că majoritatea huliganilor vrea libertate să vandalizeze și să fure.

  Același este și nivelul celor care îi susțin.

 66. Citind „relatarea” de pe site-ul asta „imparțial”, parca m-am intors in timp, la bravele ziare „Scanteia” și „Adevarul”. Trista soarta, mai baieti, sa scrieti la comanda toata amarata voastra de viata.

 67. Care naiba e legătura unguri-covid?!?!?

 68. Ora 23.35. In urma protestatarilor a ramas un mare gunoi.
  Gunoiul nu a ramas in urma lor. Gunoiul ii insoteste peste tot: cand ies la iarba verde-mici, pe stadioane, in spatele blocului. In sufletele lor de luptatori pentru libertate. Libertatea de a nu respecta nici o regula.

 69. Sper ca procurorul rezist Pirlog era în zona sa se sesizeze pentru gravele abuzuri făcute de jandarmi împotriva protestatarilor pașnici, hai Pirlog ca de aia iei 20 de mii de lei pe luna, te susținem autosesizează-te!

 70. Legionari dezgustatori.Pe zi ce trece astia sunt din ce in ce mai detestati.

  • Las-o balta cu „legionarii”! Astia sunt doar niste prosti obraznici, niste derbedei imbecili, manati de la spate de niste indivizi de provenienta comunisto-securtista! Sebastian Ghita si alti fosti-actuali talhari generati de PSD se afla printre finantatorii acestei clici de maimutoi! Extrema dreapta este exact opusul acestor animale! Adica extrema dreapta adevarata ar sari imediat la gatul acestor hoarde comuniste!

 71. La cat de infectios si perfid virusul, pe astia ii vom regăsi in statistici de vineri încolo, cand (atentie, autorități!) ar trebui sa creasca nr de cazuri noi foarte mult (cu 50%).
  Daca nu creste, cineva nu a fost atent la redistribuirea cazurilor nealocate si ne baga in bucluc.
  Si luati-le dreptul la proprietate privată, ca prea au casa si masina. Sa cerșească daca nu-s de-ai noștri

 72. Un guvern facut cu forcepsul.Vreau guvernul meu.Sa-si ia guvernul si sa plece.

 73. O concluzie a spontanilor de zilele astea. Dăunători pentru sănătate, de oricare fel ar fi ea. E bine că au fost mediatizaţi, astfel încât să vadă şi să înţeleagă toată lumea că nu sunt deloc frecventabili astfel de inşi. Aşa se întâmplă când galeriile de fotbal nu mai au obiectul muncii. 😀

 74. 70% din populatia Romaniei (cu drept de vot) nu s-a prezentat la ultimele votari.Cei ce conduc astazi aceasta tara au fost votati practic de o mana de oameni (deoarece din cei 30% care s-au prezentat la vot ar trebui sa-i scadem si pe cei ce au votat PSD si AUR).Practic acestia s-au votat ei intre ei (adica au fost votati de catre membri de partid ai acestor formatiuni politice, de catre membri de familie ai acestora,etc).Acuma cei 70% din populatie care nu au votat(find scarbiti de tot ce se intampla) si care nu au nici in clin nici in maneca cu nici un partid au iest in strada.

 75. Voi, cei care vorbiți de gunoaie peste tot… Gunoaiele sunt la comanda țării… G4, corespondenții ăștia „imparțiali” ar trebui măcar să știe să numere corect…! Pentru noi e greu să înțelegem ce se întâmplă la ATI. Cei mai mulți ajunși acolo, nu se mai întorc acasă, iar puținii care scapă de acolo, nu-și amintesc mare lucru din acele momente. Pare că sunt sedați să uite. Să fie o nouă inchiziție? Este evident, virusul există, dar modul cum ni se prezintă te face să crezi că este o păcăleală…, sunt așa de multe exemple. Haosul nu este creat de cei ieșiți să-și spună păsul, haosul este creat de fețele ascunse, care mereu apar în astfel de situații…

 76. Vă baga Ciolanis si usr la cotet …… gata acum sunteți huligani ,acum câteva luni erați buni când va trimitea la sparanghel și la vot pe pandemie. Acum luați de la guvernul meu plăcute suedeze, cum zicea dom Ciolanis ….Și m… e o forma de cultura ,așa ca luați cultura de la bosu bosilor și guvernul lui.

  • Protestele trecute au fost trâmbițate cu goarna „#”, și s-au adunat toți intelectualii care șterg cu….le babelor și moșilor din UE, acum in stradă sunt doar prostii care după ce au terminat o facultate +/- un master muncesc că sclavii la patroni semianalfabeți pe minim pe economie, iar ” statul meu” face tot ce poate sa le ia și asta!
   Deci da, într-adevăr acest protest este net inferior celui trecut!

 77. Am ajuns mai rau decat am fost pe vremea lui ceausescu!!!huliganii distrug strazile,iti dau cu pietre in cap,injura.Aici nu mai este protest!este prostie,golanie.Poporul roman face Romani de ras,striga libertate!cat tupeu,pai libertate mai mare ca,acum nu au avut niciodata!o adunatura de analfabeti,de inculti carora nu le place munca si nu ai respect!daca traiau pe vremea lui antonesc,atunci ce faceau?se omorau?Atunci a dus-o romania rau cand ne invadau rusii si ne furau animalele din curte si cand ne controla securitatea,nu acuma este rau!!!rusine tineretului!ne facem Romania de ras cu proteste conduse fara cap si de oameni prosti si de joasa speta!

 78. De ce dracu sunteti saraci si infometati?de ce?ca aveti tot ce v-ati fi putut dorii vreodata!aveti fiecare casa,aveti serviciu care il visati ,a doua zi aveti fix ce ati visat!Acuma vreti libertate?acuma va este greu?acuma?Nu stiti ce este viata grea!nu stiti cum au trait altii la cozi infernale,paziti de securitate,batuti,iesitul din bloc doar cu buletin si din tara doar cu buletin!si acuma va este greu.Bine face Domnul iohanis ca nu va baga in seama,sunteti o adunatura de huligani si va meritati soarta,nu stiti aprecia nimic!meritati ca isi bate joc de voi guvernul!ca si voi l-ati ucis pe Ceausescu!asa meritati sa fiti pedepsiti toata viata.Romania in momentul actual este cea mai penala tara cuprinsa de proteste de huligani drogati si beti si analfabeti!va meritati soarta !

 79. Omorati-va intre voi ca,guvernului nu ii pasa de o adunatura de prosti si analfabeti .Un popor de imculti carora nu le place munca,nu le place scoala,nu vor sa evolueze ci doar sa primeasca bani si sa stea acasa !aveti nesimtirea sa protestati dupa ce voi insiva sunteti niste oameni rai,putusori,mincinosi,hoti,lacomi,analfabeti!iesiti pana va ia dracu ca nu rezolvati nimic!asta meritati o soarta mizerabila pentru ca,cand va fost bine (pe vremea tovarasului Ceausescu)nu va placut !acuma sa va duce-ti draculii !gunoi de popor cu proteste cu tot