G4Media.ro

VIDEO Protest anti-Tudorel Toader la Iași, organizat de activiștii Reset: ”Mi-e rușine…

VIDEO Protest anti-Tudorel Toader la Iași, organizat de activiștii Reset: ”Mi-e rușine cu rectorul Toader”

Asociația civică Reset din Iași organizează marți dimineață, de la ora 10.00, un protest inedit în capitala Moldovei: un camion îmbrăcat într-un mash enorm cu fotografia lui Tudorel Toader și textul ”Mi-e rușine cu rectorul Toader” se plimbă prin tot orașul.

Organizația Reset a organizat și o petiție pe care o pot semna cei care vor demisia lui Tudorel Toader din funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Daniela Mitrofan, fondatoare Reset, a declarat pentru G4Media.ro că ”Noi, ca absolvenți, ne simțim rușinați că un astfel de om a ajuns în funcția de rector, el nu este decât un exponent al unui sistem învechit care și-a atins limita și și-a demonstrat incapacitatea Vom face tot ce putem pentru a ne arăta indignarea față de o persoana carea a devenit un contramodel, atât în funcția de ministru al justiției, cât și în cea de profesor”.

”Tudorel Toader, rectorul autosuspendat de la Universitatea „Al. I. Cuza”, din Iași își continuă acțiunile pentru demolarea justiției din România. Ignoră și sfidează semnalele partenerilor externi, în fața cărora ne-am asumat anumite obligații, punând în pericol și siguranța cetățenilor români prin legi cu dedicație prin care să-i apere sau să-i protejeze pe cei care încalcă legea, eventual unora dintre ei să le „albească” dosarele. Nu renunță la frânarea parcursului european al României și dorește în continuare modificarea Codurilor Penal și de Procedură Penală, continuă să susțină Secția specială de anchetare a magistraților, o secție care pare să aibă unic scop intimidarea magistraților curajoși. In tot acest timp, el continuă să se prezinte în fața studenților și să predea despre cum ar trebui să aplice legea. Tudorel Toader este un paradox al justiției și al învățământului românesc, este în funcția care îi permite să aplice legea și să o îmbunătățească, dar el alege să fie cel care dă o mână de ajutor la destructurarea și șubrezirea ei”, a mai spus Daniela Mitrofan.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. O vorba romaneasca spunea : sa te feresti de Bubos ! Dar..asta are Trii Bubitzii..ce este de facut ?

  • Tot o vorba romaneasca ofera solutia: ”Buba îl mistuiește și el se rumenește…!”

  • Cu tot respectul pt dvs, cred că această abordare este la fel de desuetă ca și cea imputată numitului Toader. Oamenii răspund pentru faptele lor, pe care pot să le aleagă, și nu pentru aspectul fizic sau alte elemente (rasă, origine etnică etc) care ies din sfera controlului lor.

  • Recunosc, e un proverb care face referire la activitatea noastra, aici jos…

  • @viorrell
   Medicina in 2019 rezolva excizarea “bubitziilor” fara durere, fara implicatii estetice, insa …crezi ca “ievaluatorul” se considera sa spun Erudit sau cu Prestanta asa ? Daca era un defect sa spun de neindepartat, mostenit asta e, insa Fiinta Umana simte nevoia de Bine, Fumos ( “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire şi de sens.” Nicolae Steinhardt. ) de Iubire, or acest Cetatean face si desface taman…invers….este desuet sa faci bine sau este desuet sa fi Bubos ?

  • Ca sa poți face aprecieri (mârlănești), ai măcar o pregătire pana la glezna D-lui Tudorel Toader?

  • @Condtantin
   sa fii sigur ca sunt destui pe-aici care indeplinesc conditia asta…
   Daca tu ai complexe de inferioritate fata de gargamel, n-ai decat sa-i pupi calcaiele dar … lasa-ne!

 2. Felicitari ieșeni, deși multi profesori, mai ales cei din Facultatea de Drept (culmea !) il sustin pe Tudorel Toader si pe infractorii salvati de PSD.

 3. T.Toader a fost ales de corpul didactic, adica de cei care l-au votat.
  Deci protestul trebuie sa fie „Mi-e rusine de profesorii care au votat un asemenea rector ” (desigur, dupa chipul si asemanarea lor). Taraba Universitar AL I Cuza, e doldora de nulitati profesional ca T. Toader, fosti propagandisti PCR, securisti, turnatori sau progeniturile lor. Doar aceste zerouri didactice au putut vota un individ care a fost procuror ceausisr si colaborator la Secu, apoi avocat al mafiei USL din IAȘI (Fenechiu & Co)

  • Multi din fostii securisti si progeniturile (si rudele lor) lor au fost impusi de Bucuresti, adusi aici pentru a „controla situatia” si in perioada de tranzitie au „ajuns” sefi de sindicat etc. Si tot astia sunt cei cu gura mare, ei sunt primii care se baga in discutii de etica si standarde profesionale. Aceste nulitati au spatele asigurat si impun standardele lor (definite la Bucuresti). Este vorba de o mafie controlata de la centru, pe filiera PSD (care este bine-implantata la UAIC).

  • @ioan

   Nu e chiar așa. Sunt fostii turnatori si securisti locali, sunt mediocritatile care au intrat in universitate prin usa din dos, pe baza de pile si relatii si care au votat un rector corupt si carierist, dupa chipul si asemanarea lor. ESTE O RUSINE ca o Universitate cândva de prestigiu a devenit o pravalie de diplome, cu profesori mediocri si corupti. T Toader e o nulitate profesionala, cu activitate „stiintifica” la Balti, iar colegii lui de le Drept sunt NULITATI ca si ei (in special odrasla lui, adusa ilegal pe usa din dos in universitate, desi e o loaza perfecta).

 4. Cred ca jurnalismul de investigatie al G4 ar putea scoate la lumina publica multe mizerii de la UAIC. Aceste mizerii sufoca UAIC.

 5. unde se semneaza petitia?

 6. Rectul toader va scăpa de excrescențe doar prin extirpare chirurgicala.Nu uitați aplicarea garoului se face pe traseul dintre lnima și locul intervenției

 7. Ar trebui ca toți cei care comentează, când vor sa trimită in derizoriu cariera profesională a unei personalități, sa spună public ce-i recomanda, ce pregătire au in afara de cele 8 clase necesare unui postaci înrolat, pentru ca scrierea agramata arată realitatea și dacă cumva au reușit sa ajungă la genunchiul broaștei, vis-a-vis de D-ul Tudorel Toader.

  • Personalitate? Toader? Cât te-a plătit?
   Academician A Lui Securistu

 8. Ce limba aspra ai ,lupule! Ma doare gaozul!

 9. Această duduie o catastrofă din punct de vedere profesional care nu are cunoștințe juridice dar învățată la căruță lui Cioloș spune numai enormități că de altfel toți securiștii .ONG -urile apără în general drepturile omului dar scursurile apără securiștii și trădătorii .Acum după ce în SUA Trump a fost scos de sub acuzare și s-a văzut implicarea în această înscenare a lui Soros și a oamenilor Dnei Clinton se va schimba
  politica mondială .PS .Dăncilă a fost cazată la hotelul lui Trump ,zgâriați-vă pe creer băieți.

 10. Pe Putorel iladmira toti sconcsii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.