G4Media.ro

VIDEO Protecția Consumatorului a închis temporar o fabrică de mezeluri din judeţul…

sursa foto: ANPC

VIDEO Protecția Consumatorului a închis temporar o fabrică de mezeluri din judeţul Ilfov din cauza mizeriei și a amendat-o cu 70.000 de lei

O fabrică de mezeluri din judeţul Ilfov a fost închisă temporar de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) după ce au fost găsite mai multe nereguli, printre care murdărie şi rugină. De asemenea, au fost date amenzi în valoare de 70.000 de lei, transmite News.ro.

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, că echipele de control au verificat mezelăria Matis din localitatea ilfoveană 1 Decembrie.

  • “Condiţiile de procesare sunt cele pe care le vedeţi în imagini de la zone cu rugină şi vopsea exfoliată până la depozitarea cărnii în zona de acţiune a unor ventilatoare neigienizate. Acolo unde este murdărie şi rugină cu siguranţă suprafaţa respectivă nu poate fi dezinfectată şi întreţinuta corespunzător”, a afirmat Horia Constantinescu.

Astfel, comisarii ANPC au retras de la comercializare patru tone de carne şi au închis temporar unitatea pentru producţie, restaurant şi magazin, până la remedierea deficienţelor.

De asemenea, au fost date amenzi în valoare de 70.000 de lei.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...