G4Media.ro

VIDEO Președintele Donald Trump și-a lansat oficial candidatura pentru al doilea mandat,…

VIDEO Președintele Donald Trump și-a lansat oficial candidatura pentru al doilea mandat, cu accent pe starea economiei. A promis vindecarea cancerului, SIDA și asolizarea pe Marte

Președintele american Donald Trump şi-a lansat marţi într-un miting electoral din Orlando (Florida), în strigătele mulţimii entuziaste, campania pentru 2020 pentru un nou mandat, alături de familie, vicepreședintele Mike Pence și lideri republicani, potrivit Agerpres.

În discursul de o oră și jumătate susținut în fața suporterilor, Trump a insistat pe starea excelentă a economiei americane și a evidențiat câștigurile marilor sale linii de politică economică, printre care și impunerea de tarife comerciale Chinei. Președintele a criticat dur politicile socialiste ale Partidului Democrat.

Cu cravată roşie, miliardarul republican şi-a făcut intrarea, însoţit de soţia sa, Melania, pe scena de la Amway Center din Orlando în faţa miilor de suporteri purtând şapca emblematică de culoare roşie ‘Make America great again’ (Să redăm măreţia Americii). „Am pornit!”, a afirmat vicepreşedintele Mike Pence cu câteva minute mai devreme. „America s-a întors şi nu este decât începutul!”, a adăugat el, potrivit Agerpres.

„Lumea întreagă invidiază economia noastră care este poate cea mai bună economie din istoria ţării”, a adăugat el.

Trump a anunțat în timpul lansării că în cel de-al doilea mandat SUA vor găsi tratamentul pentru eradicarea SIDA, a cancerului, și că va punea fundația pentru asolizarea pe Marte.


Donald Trump se situa pe locul al şaselea, în urma a cinci democraţi, într-un sondaj de opinie dat publicităţii duminică de canalul de televiziune Fox News. Joe Biden, fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama, a obţinut 49% din intenţiile de vot, faţă de 39% cât i-au revenit lui Trump, potrivit Agerpres.

Un sondaj al universităţii Quinnipiac, publicat marţi, îl arată învins în Florida în faţa mai multor democraţi angajaţi în primare. Dacă Joe Biden ar fi de exemplu candidatul Partidului Democrat, el ar câştiga în acest stat-cheie cu 50% din voturi faţă de 41% pentru Donald Trump.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. “I’ve worked so hard in my career, that I promise you, if I’m elected president you’re gonna see the single most important thing that changes America, we’re gonna cure cancer,” Biden told supporters in Ottumwa last week.

  “Wow. Why the hell didn’t you do that over the last 50 years, Joe?” Trump asked.

  Cine va scrie bai articolele? Hillary? Doar așa ca sa faci o comparație dl. Roman “ziaristul” la kickoff rally din Iowa a lui biden au fost 85 de oameni. Optzecisicinci… și nu uita ca in 2016 Hillary era cotată cu 90 la suta șanse sa câștige… foarte de încredere sondajele citate.

 2. Republicanii vin numai cu sărăcie pentru săraci şi ce a mai rămas din clasa de mijloc. O să-l bată Biden pe Trump de-l ascultă cu urechea, iar SUA va reveni la normal.

  Teroriştii republicani vor mai trimite, eventual, câteva bombe democraţilor, fiindcă republicanii numai de violenţă ştiu.

  • Eu vreau sa iasă biden ca poate îmi da și mie ceva

  • Ce-i mă penibilule, nu ești în stare să găsești un username și ai furat unul? E mai simplu să fi hoț, este?
   În altă ordine de idei, Trump câștigă la pas, poa să candideze Biden, Hillary și Papa împreună împotriva lui.

 3. i-a mai ramas sa promita reintoarcerea abrozarelor si ca-l va face pe Putin primvicepresedinte

  • Nu
   Mai spune de putin ca îmi lasă gura apa. Sarumana stăpâne!

 4. Se gandeste si la razboi cu Iranul, descaieratul.

  • Dacă o populație musulmană care finanțează terorismul, vrea să obțină arme de distrugere în masă(într-un mod sau altul), tu nu ai ataca-o dinainte, ca să nu obțină acele arme?

   Iranul atacă petroliere, finanțeaza terorismul si tocmai anunță că va depăși limita autorizată de 300kg uraniu îmbogățit iar Trump e un descreierat că vrea să încerce să-i oprească din timp.

   Nu mai menționez că Trump (sau oricine ar în locul lui) are acces la ceva mai multe informații decît avem noi și nu cred că deciziile le ia singur, contrar aparențelor.

  • Pt lucuss . Americanii au declansat razboiul din Golf, sub presedentia Bush tot pe supozitii. Nimic nu s-a adeverit. Asa ca, hai sa nu le dam crezare orbeste si de data asta.

  • Am niște vesti minunate, dragii mei. Mi-au venit rezultatele de la iq test. A ieșit negativ. Iai sunt așa fericit!

 5. Daca ar avea un pic de inspiratie comunistii liberali, nici n-ar arunca bani in 2020… Cel mai devreme 2028, dupa al doilea mandat a lui Trump si primul Haley, pana atunci se pot ocupa de ce fac ei mai bine: sa se tavaleasca pe jos si sa urle “impeach”…

 6. dupa cite stiu Elon Musk se ocupa de trimiterea oamenilor pe Mars iar acest cloun doar stie sa-si insuseasca meritele altora, clounul macar stie unde se afla planet Marte ?
  – domnule Trump, unde se afla planeta Marte ?
  – e planeta ?credeam ca e undeva in emisfera de sud dar acuma nu mai stiu..

  • Cloun e ma ta, trol putinist ciuma kagebista. Mars la gunoaiele tale de saituri!

 7. Aterizarea pe Marte. Viorica, tu ai scris acest articol?

 8. Daca mai promitea si ca ia Dinamo campionatul, mai ca-l votam!

 9. pai am citit recent de cercetatori americani care sunt pe aproape de a neutraliza sida si cancerul de un anumit tip. sa citezi din aaron rupar , ziarist la publicatia de extrema stanga vox, e ceva deosebit pentru g4media…

 10. Nu e imposibil să piardă Împăratul-Zeu, dar dacă democrații se mai focusează mult pe extremisme de stânga s-ar putea să ajugem la o dinastie Trump.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.