G4Media.ro

VIDEO Pompierii au intervenit în 16 judeţe pentru a înlătura efectele ploilor…

VIDEO Pompierii au intervenit în 16 judeţe pentru a înlătura efectele ploilor abundente şi ale vântului puternic/ La Buşteni, o femeie a fost luată de viitură. În Maramureş, 100 de locuinţe sunt izolate din cauza surpării drumului

Pompierii au intervenit în 16 judeţe, pentru înlăturarea efectelor ploilor abundente şi vântului puternic. La Buşteni, o femeie a fost luată de viitură, dar a reuşit să se salveze. În Maramureş, 100 de locuinţe sunt izolate din cauza surpării drumului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Care sunt masurile guvernului pentru oamenii din aceste zone???

  2. Problema inundatiilor este discutat ade 30 de ani , puterile perindate la conducerea Romaniei , promatand constructia de diguri. Banii alocati s-au cheltuit , pe proiecte ,alte documente etc , poate s-au dus in buzunareale multor sefi , primari etc….Noi am ramas tot cu inundatiile….i cu multe averi ilegale si cu multa prostie , hotie si minciuna , in clasa politica , mai ales in Parlamentul Romaniei si la nivelul administratiilor locale.

  3. Daca ne luam dupa econazisti, raurile trebuie renaturate, iar digurile si barajele daramate. Oamenii n-au decat sa plece in alta parte. Cine i-a pus sa stea acolo, mama lor?

    • Așa este, și neapărat pădurile tăiate la ras, chelit tot că doar e cerere.
      Nu te mai faci bine tovarășe…

    • Unde dai si unde crapa. Sau ce zic eu si ce raspunzi tu, total pe langa subiect.