G4Media.ro

VIDEO Poante între octogenari: Donald Trump a ironizat problemele de memorie ale…

sursa foto: captură de ecran

VIDEO Poante între octogenari: Donald Trump a ironizat problemele de memorie ale lui Joe Biden: ”Unde sunt, unde sunt?”/ Și Biden l-a ironizat pe Trump după ce poza de arest a devenit virală

Donald Trump l-a imitat vineri pe Joe Biden și a ironizat atacul brutal cu ciocanul asupra soțului lui Nancy Pelosi, într-un discurs provocator adresat susținătorilor republicani din California, transmite The Telegraph.

„O vom înfrunta pe nebuna Nancy Pelosi, care a ruinat San Francisco – ce face soțul ei, știe cineva?”. a spus dl Trump în fața unei mulțimi zgomotoase. 

„Și ea este împotriva construirii unui zid la granița noastră, deși are un zid în jurul casei sale – care, evident, nu a făcut o treabă foarte bună”.

Aceste glume fac referire la un atac violent de la sfârșitul anului 2022, când, potrivit Associated Press, un bărbat a pătruns în casa din San Francisco a Președintei Camerei Reprezentanților și l-a atacat pe soțul ei, Paul Pelosi, cu un ciocan. Bărbatul de 82 de ani a suferit o fractură craniană și răni serioase la brațul drept și la mâini.

Trump l-a imitat apoi pe președintele Joe Biden, punând la îndoială dacă președintele în vârstă de 80 de ani este suficient de apt pentru a rezista unui al doilea mandat: ”Unde sunt? Unde sunt?” a spus Donald Trump în timp ce se învârtea pe scenă imitând confuzia. 

În ciuda faptului că este cu doar trei ani mai tânăr și al doilea cel mai bătrân președinte din istoria SUA, după Biden însuși, Donald Trump nu ezită să critice vârsta și starea mentală a actualului președinte. 

La drept vorbind, asemenea atacuri sunt o parte integrală a noii strategii de campanie a lui Donald Trump. În aprilie, afaceristul din New York l-a ironizat în același mod pe Joe Biden în fața unei mulțimi de susținători în New Hamsphire, primul eveniment public din cadrul campaniei sale de când și-a anunțat intenția de a candida din nou în 2024, scrie Sky News.

Trebuie amintit și faptul că nici Joe Biden nu se opune unei ironii ocazionale. La finalul lui august, când poza din arest a lui Donald Trump a devenit virală, președintele l-a numit pe contracandidatul său „un tip arătos” în timpul unui interviu.

Deși candidatul republican a fost aplaudat vineri de susținătorii săi, tendința de a-și ironiza astfel opoziția rămâne un punct de controversă pentru publicul larg.

În 2016, scrie NBC News, un sondaj Bloomberg a arătat că pentru alegătorii americani, una dintre cele mai mari greșeli ale lui Donald Trump a fost momentul în care a imitat într-un mod batjocoritor dizabilitatea fizică a unui reporter în timpul unui discurs de campanie din 2015.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. atata poate, atata face

  2. Trump e si mai nebun decat credeam

  3. truely an inspiration