G4Media.ro

VIDEO Percheziții în București, într-un dosar de furt calificat de la o…

Sursa foto: captură video

VIDEO Percheziții în București, într-un dosar de furt calificat de la o familie de refugiați ucraineni: Suspectul ar fi furat un rucsac cu 12.000 de dolari și aur pe care l-a aruncat, crezând că e gablonz (surse)

Polițiștii Capitalei au percheziționat domiciliul unui bărbat suspectat că ar fi furat un rucsac cu bani și aur de la o familie de refugiați ucraineni, susțin sursele G4Media.

Oamenii legii au deschis un dosar de furt calificat după ce au fost sesizați, în 21 decembrie, cu privire la sustragerea unui rucsac de la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei.

Rucsacul conținea, susțin păgubiții, 12.000 de dolari și aproximativ 50 de grame de aur, și a fost lăsat în fața scării pentru câteva secunde, timp în care suspectul l-ar fi luat.

La perchezițiile de joi, polițiștii au găsit 8000 de dolari, însă aurul ar fi fost aruncat la gunoi pentru că suspectul ar fi crezut că e gablonz, mai spun sursele G4Media.

Persoană bănuită de săvârșirea faptei a fost condusă la audieri, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Secției 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comunicatul Poliției

Astăzi, 12 ianuarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în Capitală, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 21 decembrie 2022, Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, unui cetățean străin i-ar fi fost sustras un rucsac ce conținea o sumă de bani, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 2.

Din cercetările și investigațiile efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce doi cetățeni străini, soț și soție, își duceau o parte din bagaje, într-un apartament situat la o adresă din Sectorul 2, le-ar fi fost sustras un rucsac ce conținea 12.000 de dolari și aproximativ 50 de grame de aur, pe care l-ar fi lăsat în fața scării.

Persoană bănuită de săvârșirea faptei a fost condusă la audieri, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Secției 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Daca aveau crypto, nu puteau să fure

  2. Iete, al draqu’ hot, ce usa avea la casa!