G4Media.ro

VIDEO Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii aflat la final de mandat: ”În…

VIDEO Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii aflat la final de mandat: ”În UK, în majoritatea cazurilor când un politician a fost condamnat penal a demisionat”

Ambasadorul britanic Paul Brummell a declarat joi într-o conferință de presă că ”în Marea Britanie, în majoritatea cazurilor când un politician a fost condamnat penal el a demisionat”. Aflat la ultima conferință de presă înainte de terminarea mandatului, Brummell a refuzat orice comentariu despre condamnarea lui Liviu Dranea, spunând că ”este mai bine pentru cetățenii români să tragă concluziile pentru că este o situație internă”.

În conferința de presă de joi, diplomatul britanic a evitat orice referințe critice pentru autoritățile române legat de modificarea codurilor penale și a legilor justiției. Deși a fost întrebat de două ori de ziariști despre scrisoarea celor 12 state pe tema statului de drept, Paul Brummell nu s-a pronunțat pe această temă.

Paul Brummell a fost ambasadorul la București al Marii Britanii din septembrie 2014.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. în Romani, în majoritatea cazurilor când un politician a fost condamnat penal el a fost rasplatit de partid cu mai multa influenta, putere.

 2. D-le Paul Brummel, ai fost mult prea gentleman cu Dragnea, chiar si pt standardele britanice, zau asa !

 3. Dle brummel, iubitorule de gay, mergi sanatos de unde ai venit …!

  • Excelent mesaj din partea unui roman neaos, verde, ortodox.
   Apropo, cum zice credinta noastra straveche ca ar trebui sa ne comportam fata de aproapele nostru?

 4. Cred ca e ambasadorul care mi-a placut cel mai mult.
  E bine pentru el ca si-a terminat mandatul acum si paraseste tara asta proasta la timp.

 5. Dle Brummell, în UK politicienii condamnați penal își dau demisia, pentru ca in UK politicienii mai au un dram de rusine. Pe 15 ianuarie, ziua lui Eminescu, ati recitat „Lacul” chiar lângă lacul de la Ipotești, aducând astfel cel mai frumos omagiu, din partea Angliei, culturii romane si marelui poet. Ce politician roman a fost atunci alaturi de dv? Niciunul. In schimb, asa cum n ar face niciun politician britanic, au latrat versurile poetului (G. V. Firea), in cel mai demagogic stil cu putinta, cu ocazia mitingului PSD. Asta e diferenta dintre acești politicieni. Unii au clasa, alții n au trecut de copilăria umanității.

 6. Da, domnule Brummel, lasa-i pe ai nostri bravi romani sa se iubeasca cu derbedeii care-i incaleca zi de zi si-i tin cu fruntea-n tarana (ca sa nu zic mai rau).
  Lor asa le place.

 7. Dl. Brummell este fluent în limba romana, politicienii români sunt, în mare majoritate, analfabeti sau analfabeti functionali in limba materna. Cat despre cunoașterea limbii engleze, e de ajuns s-o auzi pe Lia Olguta Vasilescu, ca sa apreciezi nivelul de educație al politicienilor autohtoni.

 8. Excelenta voastra sa ne spuna cum e sa vinzi o tara care nu e a ta. Macar niste scuze daca nu fregate ruginite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.