G4Media.ro

VIDEO Partidul lui Merkel, susținere totală pentru Maia Sandu în alegerile prezidențiale…

VIDEO Partidul lui Merkel, susținere totală pentru Maia Sandu în alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Annegret Kramp-Karrenbauer, președintele CDU – partidul cancelarului german Angela Merkel – a transmis printr-un clip video susținerea totală pentru Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din Republica Moldova din luna noiembrie.

În clipul postat pe Twitter, șefa CDU exprimă clar și fără echivoc sprijinul pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale.

Iată mesajul transmis:

”Dragi prieteni din Republica Moldova, vă aflați în fața unei alegeri decisive pentru țara dumneavoastră. Acest scrutin poate hotărî viitorul țării dumneavoastră pentru mult timp. Va contribui la decizia dacă Republica Moldova își găsește locul în familia democrațiilor europene. Maia Sandu reprezintă acest viitor. Cu credibilitate și consecvență. Cu încrederea pe care a câștigat-o în rândul oamenilor din Moldova, precum și în rândul partenerilor țării dumneavoastră din UE și de la noi… Maia Sandu este alegerea potrivită pentru această misiune grea. Ea întruchipează cinstea, anduranța și puterea de a se impune. Ea reprezintă o politică ce servește țării și oamenilor. CDU Germania sprijină candidatura Maiei Sandu. Ca președintă a țării dumneavoastră va putea conta pe sprijinul nostru. Îi dorim Maiei Sandu succes. Pentru un viitor bun al țării dumneavoastră. Pentru viitorul nostru comun în Europa”.

Maia Sandu candidează pentru președinția Republicii Moldova împotriva lui Igor Dodon, președintele pro-rus aflat în funcție, și a lui Andrei Năstase, fostul ei partener de opoziție.

Foto: Annegret Kramp-Karrenbauer (Wikipedia)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Asta sigur o sa-i aduca voturi in plus ROFL. Au ingropat-o mai rau si i-au confirmat alura de sluga la bruxelles. Cineva sa le spuna nemtilor ca moldovenii nu sunt romani si nu voteaza dupa cum le zice gigi24 si diaspora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.