G4Media.ro

VIDEO Oameni care inspiră România. Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

VIDEO Oameni care inspiră România. Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii: „Esența este binele comun”

S-a născut în satul Viscri, județul Brașov, în comunitatea de sași. A făcut primii ani de școală aici, apoi la Rupea și Brașov, dar și-a dorit să revină în sat. După revoluția din 1989, când cea mai mare parte a sașilor au plecat din România, Caroline Fernolend a decis să rămână în satul său natal și mai ales să facă ceva pentru a păstra patrimoniul construit de strămoși. Cu multă muncă, ambiție și optimism, a pus Viscri pe harta lumii, satul devenit cunoscut în ultimii ani și pentru că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii are o reședință aici.

  • Vezi VIDEO integral 9 min 22 sec /  O producție G4Media.ro – Inquam Photos

Filmare și montaj: Inquam Photos / Octav Ganea

G4Media.ro în parteneriat cu Inquam Photos a lansat o serie de video-reportaje cu oameni care, prin acțiunilor lor, sunt sursă de inspirație. Într-o țară cu valorile răsturnate, este tot mai multă nevoie de repere, de borne fixe, de oameni care știu să găsescă singuri Nordul și să îl arate altora.

Cu toții au performat în domeniilor lor, au cariere de succes, dar au făcut ceva mai mult decât jobul care ar fi putut să le asigure o viață linișită. S-au implicat activ – și nu doar pe rețelele sociale – încercând să schimbe ceva în jurul lor.

Toți acești oameni mai au ceva în comun: sunt liberi, atașați de valori democratice și implicați în comunitate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. O femeie admirabilă prin atașamentul profund față de rădăcini,de autenticul rural și de conservarea naturii și a valorilor civilizației rurale.Din păcate însă sunt puțini astfel de oameni.

  2. tot nu inteleg cum a pus viscri pe harta