G4Media.ro

VIDEO O shaorma gigant, de 125 m lungime, a fost realizată la…

Sursa foto: Facebook / Primăria Ploiești

VIDEO O shaorma gigant, de 125 m lungime, a fost realizată la Ploieşti / Acțiunea s-a desfășurat cu ocazia împlinirii a 520 de ani de la prima atestare documentară a orașului

O shaorma gigant, care a măsurat 125 metri lungime, a fost realizată, duminică, la Ploieşti, iar 520 de porţii au fost distribuite gratuit de autorităţi, în condiţiile în care anul acesta se împlinesc 520 de ani de atestare documentară a oraşului, anunță Agerpres.

Conform datelor comunicate de Primăria Ploieşti, shaorma a fost pregătită de o echipă de bucătari coordonată de chef Escoffier Ianoş Krajnik, ajutat de chef Escoffier Gabriela Stănculescu, iar pentru realizarea ei au fost necesare 100 kg de carne, 50 kg varză, 50 kg cartofi, 50 kg ceapă, 50 kg castraveţi, 50 sosuri speciale şi aproximativ 6 kg de mirodenii.

„Gurmanzii ploieşteni au avut, astăzi, o mega surpriză la Zilele Municipiului Ploieşti 2023! O shaorma gigant a fost realizată special, în zona street food, pentru a marca acest eveniment. Deoarece anul acesta se împlinesc 520 de ani de atestare documentară a Ploieştiului, primii 520 de ploieşteni au putut degusta gratuit din savurosul preparat culinar. (…) Shaorma gigant a măsurat 125 de metri lungime”, arată sursa citată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Superb. Ce putea sa fie mai „romanesc” decat o shaorma gigant pentru sarbatorirea a 520 de ani a unui mare oras din Romania. Balcanii la putere!

    • @ Un ardelean – Ce sa faci, atat s-a putut… macar daca ramaneau la mititeii traditionali. Ca sa nu zic ca nici macar nu e mare branza sa insiri niste shaorme de dimensiuni obisnuite si sa zici ca e una singura gigant.