G4Media.ro

VIDEO Mesaj Declic proiectat marți seară pe Palatul Parlamentului: Nu vă e…

Sursa Foto: Captură Facebook

VIDEO Mesaj Declic proiectat marți seară pe Palatul Parlamentului: Nu vă e rușine? Ați uitat ce ați promis/ Tăiați pe bune pensiile speciale

Comunitatea Declic a proiectat, mari sară, pe fațada Palatului Parlamentului, mesajul ”Nu vă e rușine? Ați uitat ce ați promis/ Tăiați pe bune pensiile speciale”. Mesajul a fost proiectat în contextul grevei profesorilor. Peste 20 de mii de profesori au protestat marți la Cotroceni cerând salarii mai mari. Mai mulți protestatari au cerut tăierea pensiilor speciale pe fondul negocierilor cu Guvernulu, care le-a oferit în loc de o creștere salarială bonusuri în valoare de 40 de mii de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. singurele pensii care ar trebui sa existe pt toti sunt cele contributive si nimic altceva. daca vreti pensii mai mari pt unele categorii mariti salariile acelor oameni si cand se vor pensiona, vor avea.

 2. Pensiile speciale distrug țara.
  Un glonț daca trage Putin spre România fug ca potârnichile in primul rand cei ce încasează pensiile speciale, inclusiv cei din armata, dar și i cei ce le plătesc, adică restul lumii.

  Pensiile speciale sun motivul principal de plecat din acest Stat Mafiot și să se aleagă praful și pulberea de țara care își bate joc de noi.

  Vaca numai are lapte
  La muncă!

 3. Dar cum primesc aprobare pentru așa ceva?!

 4. Dacă era să le fie rușine trebuia să le fie de popor, n-așteptau să-i oblige UE să taie pensiile speciale. Vedeți că n-o fac nici acuma că-i obligă, deci rușinea nu e pe obrazul gros și nesimțit al guvernului USL2. Votați USR și REPER, nu mai credeți în minciunile guvernanților actuali.

 5. Bravo Declic!