G4Media.ro

VIDEO Marcel Pavel, chemat să cânte la mitingul rusofililor din Partidul Șor,…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Marcel Pavel, chemat să cânte la mitingul rusofililor din Partidul Șor, desfășurat în Orhei / Nu a rămas aproape nimeni la concert / ”Hei, unde sunteți? De ce ați plecat?”

Artistul Marcel Pavel a susținut un concert la protestul organizat, duminică, la Orhei, de către Partidul Politic ȘOR, însă piața în care s-a organizat concertul a fost aproape goală, relatează Ziarul de Iași.

„Hei, unde sunteți? De ce ați plecat?” a întrebat artistul „Probabil s-a vorbit prea mult și de aceea…”, a comentat apoi. Ca să întrețină „atmosfera”, cântărețul i-a îndemnat pe oameni să danseze și chiar să bată din palme.

În timpul mitingului, organizat și plătit de Partidul ȘOR, au fost transmise mesaje pro-ruse, anti-UE, anti-NATO și anti-Maia Sandu.

Tot duminică, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău a avut loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”, convocată de președintele țării, Maia Sandu, unde au participat aproximativ 75.000 de oameni.

Marcel Pavel a fost unul dintre cei mai vocali artiști împotriva vaccinării, în perioada pandemisie de coronavirus.

El a sugerat  că virusul nu există, deși era interat în spital cu COVID -19. Pavel a fost susținut de prietenul său Cozmin Gușă, unul dintre cei mai activi corona-sceptici și promtor de teorii conspiraționiste, care a susținut că Pavel ar fi ”victima unui joc subteran și a unei farse. El nu are coronavirus, totul este o mascaradă.”

Citește și:

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, în echipă cu demisionarii PSD, Șerban Nicolae și Cătălin Rădulescu

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, în echipă cu demisionarii PSD, Șerban Nicolae și Cătălin Rădulescu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Au plecat fiindcă Rusia s-a decredibilizat complet și e acum talpa lumii.

  2. Pe ăsta nici eu nu l-aș asculta. Și nu sunt rusofil, dimpotrivă.

  3. Șoarecii stiu cel mai bine cand se scufundă nava! 😏 Putin este pe făraș!

  4. lautar nasit de interlopu gheara…putlerismu i-ar face oligarhi…🖕🖕🖕🖕🖕🖕