G4Media.ro

VIDEO Localurile din Mallorca vor fi închise pană la sfârşitul sezonului /…

VIDEO Localurile din Mallorca vor fi închise pană la sfârşitul sezonului / Turiştii germani și britanici nu au respectat regulile de distanţare

Nici nu se deschiseseră bine, că localurile din Mallorca, una dintre cele mai cunoscute şi atractive destinații din insulele Baleare, au fost închise: vina aparţinând unor grupuri de turiști germani și britanici, ale căror bravade, în orașele Magaluf și El Arenal, au făcut turul web-ului în ​​câteva videouri în care apăreau în stare avansată de ebrietate, ignorând complet regulile de distanțare anti-Covid impuse de guvernul spaniol, transmite Euronews, citată de Rador.

Astfel încât, printr-o ordonanţă de urgenţă, administrația a decis să închidă toate localurile destinate vieții de noapte,iar pentru vitejii care organizează petreceri private există amenzi de până la 600.000 de euro

Între timp, ministrul german al sănătății, Jens Spahn, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la excesele turiștilor germani aflaţi pe insulă. „Trebuie să fim foarte atenți ca Mallorca să nu devină un al doilea Ischgl”, a spus el, referindu-se la localitatea din regiunea Tirol, capitala „vieții de noapte a Alpilor”, unde a apărut recent un grav focar.

Mallorca însă – care-şi bazează cea mai mai mare parte a economiei sale pe turism – nu a primit cu bucurie noile măsuri, iar miercuri, peste 500 de angajați din cluburile și discotecile Arenal și Magaluf au protestat împotriva acestora.

Potrivit biroului de turism: „marea majoritate a turiștilor respectau regulile distanțării într-un mod exemplar”.

Sursa: Euronews.com/ Rador

Citește și

Petreceri ilegale ale turiștilor germani în Mallorca. Ministrul Sănătății de la Berlin este îngrijorat iar autoritățile din Baleare instituie amenzi de până la 600.000 de euro pentru organizatori și 60.000 de euro pentru participanți

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Si eu care credeam, cand citeam anumite comentarii, p-aici si pe hotnews, că numai noi nu respectăm regulile! I-auzi..”englezii si germanii” tztztztz!

  2. Sa sti ca nici noi nu le respectam se și vede clar ce au priceput romanii prin relaxare . 799 cazuri in 24 ore . Am bătut recordul suntem campioni in Europa . Dar noi tot nu credem in virus .

  3. Foarte bine, in tara in care masca e obligatorie si la piscine si la plaja nici nu se putea altfel. Suflatorii in iaurt sint haiosi.

  4. Amenzi de 600000 euro si 60000 euro?
    Weber si Dorneanu, Ponta si Tariceanu, ati auzit ?
    Acolo nu vine nimeni sa le anuleze ca apoi sa nu se mai respecte nici o regula.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.