G4Media.ro

VIDEO Klaus Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu premierul Bulgariei, Kiril Petkov

VIDEO Klaus Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu premierul Bulgariei, Kiril Petkov

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe premierul Bulgariei, Kiril Petkov, care efectuează o vizită de lucru în România, relatează Agerpres.

Premierul bulgar s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu omologul român, Nicolae Ciucă. Cei doi oficiali au avut convorbiri tete-a-tete şi au participat la ceremonia de semnare a acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind deschiderea la frontiera de stat româno-bulgară a punctului internaţional al frontierei Giurgiu-Ruse feribot.

De la ora 16,00, la Guvern, va avea loc întrevederea în plen a celor două delegaţii, cu participarea comisarului european pentru Transport, Adina Vălean, iar de la 17,30, cei doi premieri şi comisarul european vor susţine o conferinţă de presă comună la Palatul Victoria.

Vizita premierului Bulgariei trebuia să înceapă la ora 11,30, cu primirea la Palatul Victoria, însă programul a fost decalat. Kiril Petkov a efectuat o vizită în Ucraina.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Iuda a predat tara peee seeee deee, justitia a facut o praf, lăsând o la discreția gaștii savonea corbu richiteanu netejoru si acum poate s o faca pe liderul regional.

  2. Dulapu asta mai lucreaza la Cotroceni? Credeam ca a plecat…

  3. Marele mincinos. A mințit poporul. Fost votant a lui nu îl voi ierta niciodată.

  4. Premierul Bulgariei e absolvent de Harvad .. Maia Sandu e absolventa de Harvard … MARELE GALBEN TRADATOR GRIVCO se poate lauda cum a furat 6.5 milioane voturi

  5. S.a plictisit rau de tot Tandala!! A absentat cand a vorbit Zelenski in paralament, iar acum se intalneste cu premierul Bulgariei…

    #halal #NuAvemPresedinte

  6. Vine baiatul din Bulgaria ca Ivan ia taiat gazul si poate il ajutam cu ceva gaze de la noi.In sfirsit s-au trezit si bulgari la realitate. Nu spuneau ei ca nu se amesteca in conflictul dintre Ivan cel cu votca si ucraina? Uite ca pe Ivan il doare in popou de bulgari. Baieti ala are nevoie de votca, mincare, sclavi si femei. In rest davai palton davai ceas