G4Media.ro

VIDEO Israelul respinge apelurile la încetarea permanentă a focului în faţa Consiliului…

VIDEO Israelul respinge apelurile la încetarea permanentă a focului în faţa Consiliului de Securitate al ONU: „Oricine susţine o încetare a focului sprijină continuarea domniei terorii de către Hamas în Gaza”

Israelul a respins miercuri apelurile în favoarea unei încetări permanente a focului în războiul din Gaza în faţa Consiliului de Securitate al ONU, informează joi dpa, citată de Agerpres.

„Oricine susţine o încetare a focului sprijină, în principiu, continuarea domniei terorii de către Hamas în Gaza”, a declarat ambasadorul israelian Gilad Erdan.

Israelul nu îşi poate proteja cetăţenii printr-o încetare a focului, a adăugat el.

Nu se poate cere încetarea focului şi, în acelaşi timp, pretinde că suntem în căutarea unei soluţii a conflictului, a mai spus Erdan, remarcând că Hamas nu este un partener pentru o pace de încredere.

„Hamas a declarat public – aţi văzut cu toţii – că se va repeta 7 octombrie iar şi iar până când Israelul nu mai este. Cum v-aţi apăraţi cetăţenii de o ameninţare atât de clară cu o încetare a focului?”

Erdan a continuat afirmând că nu va putea exista o încetare a violenţei decât dacă Hamas va preda toţi ostaticii şi pe toţi cei implicaţi în atacul asupra Israelului din 7 octombrie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bravo Israel. Teroristii Hamas trebuie eradicati sau bagati in puscarii!