G4Media.ro

VIDEO Incident bizar în Hunedoara: Un bolovan a căzut prin acoperișul unei…

Sursa Foto: ISU Alba

VIDEO Incident bizar în Hunedoara: Un bolovan a căzut prin acoperișul unei case, a găurit plafonul și a stricat mobilierul / Mama împreună cu cei doi copii minori au scăpat nevătămați pentru că se aflau la parter

Un incident bizar a fost raportat prin 112 de o familie din Hunedoara: o piatră a căzut prin acoperișul unei case, a găurit tavanul și a provocat distrugeri de mobilier.

”S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată la Insemex Petroșani.
Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.  Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și mobilierul din aceasta”, se arată într-un comunicat ISU Hunedoara.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Păi și, care e faza, ce e mai important nu spuneți în articol. Stau în coasta muntelui, au dat ucrainienii cu catapulta, ca să ne atragă în război cu rușii, s-au jucat niște copii cu praștia? S-a găinățat în zbor Pasărea de Piatră?

 2. meteorit sau deseu/componenta cazut(a) din vreun avion.
  nu cred ca este rusesc 🙂

  • Daca ala era un meteorit sau ceva piesa cazuta dintr-un avion, trecea prin ambele etaje si facea un crater in pamant. In niciun caz nu se oprea la etaj. Ar putea fi o piatra mai mare prinsa intre rotile duble ale unui camion. Am vazut o data un incident de genul asta. Un camion de rally a aruncat o piatra cat un pepene mai mic la vreo 30 de metri in aer.

  • Meteoritii nu sunt radioactivi.

 3. E ucrainian. Au tras ucrainienii cu catapulta, cum au tras și în MIG și în elicopter. Acuma, părerile specialiștilor sunt împărțite: Iulian Urban zice că au tras intenționat ca să ne bage în război cu Rusia, alții, mai pacifiști, zic că au tras din greșeală, au confundat pe radar casa omului cu un submarin rusesc.

  • E de la ruși.
   Înlocuitoare de rachete, că le-au terminat.

 4. Nu știți nimic, degeaba vă dați specialiști… E vorba de noua rachetă hiper/sonică/barică fără fosfor, doar cu zgură versiunea Ciana.zhal💩1.2