G4Media.ro

VIDEO Incendiu la o școală dintr-o comună din Olt / 34 de…

Sursa: ISU Olt

VIDEO Incendiu la o școală dintr-o comună din Olt / 34 de copii evacuați, o persoană cu atac de panică, asistată la fața locului / UPDATE Incendiul a fost lichidat după cinci ore

Un incendiu s-a produs, vineri, la o școală dintr-o comună din județul Olt, informează ISU Olt. O persoană cu atac de panică, cadru didactic, a fost asistată la fața locului și a refuzat transportul la spital.

  • UPDATE 18.02 Incendiul izbucnit vineri la o şcoală din comuna Sârbii Măgura a fost stins de pompieri după o intervenţie de aproximativ cinci ore, însă clădirea şcolii şi anexele acesteia au fost afectate în proporţie de 90%, acoperişul şi tavanul cu structură din lemn prăbuşindu-se, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic produs de centrala termică, neizolată corespunzător, a menţionat reprezentantul ISU Olt.

”Echipaje de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, acționează în comuna Sârbii Măgura, sat Braniște, la un incendiu izbucnit la școala din localitate. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișul, pe aproximativ 300 de metri pătrați. 34 de copii, patru cadre didactice și două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar s-au evacuat în momentul observării incendiului. La fața locului acționează trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, în sprijinul pompierilor intervin și SVSU Sârbii Măgura și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Intervenția este în desfășurare. Revenim cu detalii pe parcurs”, se arată în comunicatul ISU Olt.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează