G4Media.ro

VIDEO Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri din Tulcea, în…

VIDEO Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri din Tulcea, în apropierea staţiei de sortare

Un incendiu de proporţii a izbucnit, joi seară, la un depozit de deşeuri din Măcin, judeţul Tulcea, unde au ars cu flacără deschisă deşeuri reciclabile în apropierea staţiei de sortare. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, transmite News.ro.

”Incendiu deşeuri reciclabile în curtea unui operator economic de pe raza oraşului Măcin. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în dezvoltare, în apropierea halei de sortare, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp”, a transmis, joi seară, ISU Tulcea.

Pentru lichidare au intervenit pompierii militari ai ISU ”Delta” Tulcea cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, împreună cu membri ai SVSU Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De asemenea se-a acţionat cu două utilaje ale operatorului economic.

”Pentru limitarea şi lichidarea incendiului este nevoie de cantităţi foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au precizat că focul se manifestă la 2 kilometri de oraş şi nu există posibilitatea extinderii la alte obiective.

La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul depozitului era doar paznicul care a anunţat evenimentul, nefiind înregistrate victime.

sursa foto: ISU Dobrogea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Fac loc pentru mai mult gunoi

    • Pai vine iarna si anvelopele de vara uzate trebuie depozitate undeva. Focul e o tehnologie mai veche de reciclare, in alta parte se strange gunoiul si pe un camp viran, cum e la noi, i se da foc.

  2. Foc pus intentionat!

  3. DUPA INLOCUIREA SEFLUI DE LA GARDA DE MEDIU, S-A RELUAT AREDEREA DE DESEURI. ZILNIC, SEARA, SE SIMTE MIROSUL IN ORAS.