G4Media.ro

VIDEO ”Hai acasă” de ”Chill Dobrică” – melodie pentru petrecerea plăcută a…

VIDEO ”Hai acasă” de ”Chill Dobrică” – melodie pentru petrecerea plăcută a momentelor de izolare

Comunitatea Declic și Epic Show au lansat clipul ”Stai acasă!”- un mesaj amuzant și încurajator pentru români în perioada de pandemie de coronavirus: hai să stăm acasă și să salvăm vieți! Declic pune la dispoziție instituțiilor de presă clipul în format audio și video, spre difuzare, pentru a ajunge cu mesajul la cât mai mulți cetățeni.

Cântecul este o adaptare a celebrei melodii ”Hai acasă”, a lui Gil Dobrică, și are ca scop transmiterea mesajului ”stai acasă” într-o manieră cât mai atractivă.

”Ne dorim să ajungem la cât mai mulți cetățeni cu acest mesaj. Deja clipul este viral în online, are priză la public. Ne-am gândit că, odată transmis și de instituțiile de presă, el va ajunge la și mai mulți oameni care vor înțelege că este esențial să stăm acasă în timpul pandemiei de Coronavirus”, a declarat Antoniu Bumb, campaigner Declic.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Delir mistic direct de la sursă, păi bă boșchetarilor o să vedem cum o să se distreze 4 oameni in 50mp uitându-se la igrasie, cineva o să se aleagă cu capu spart după toată tărășenia asta

  2. „Celebra” melodie ‘Hai acasa’ interpretata de Gil Dobrica nu este „a lui Gil Dobrica”, ci este o preluare a melodiei „Take Me Home, Country Roads” interpretata de John Denver si compusa de William Danoff, Taffy Nivert, si John Denver in 1971. https://www.youtube.com/watch?v=IUmnTfsY3hI

  3. E „stau acasa”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.