G4Media.ro

VIDEO Gheorghe Hagi, îndemn pentru donaţii la teledonul din Turcia / Omagiu…

sursa foto: Facebook

VIDEO Gheorghe Hagi, îndemn pentru donaţii la teledonul din Turcia / Omagiu tulburător pentru oamenii din lumea sportului care au murit din cauza cutremurelor

Tehnicianul Gheorghe Hagi, care a activat în Turcia atât ca jucător cât şi ca antrenor, i-a îndemnat pe cei care urmăresc teledonul de la posturile de sport să facă donaţii pentru cei care au fost afectaţi de cutremurele devastatoare din 6 februarie, transmite News.or

“Nu este timp de pierdut. Daţi click şi donaţi pe omuzomuza.org sau scrieţi “destek” şi trimiteţi sms la numărul 8332”, a spus Hagi într-un filmuleţ difuzat în timpul evenimentului din Turcia de strângere de fonduri.

“O îmbrăţişare caldă Turciei. Vă rog, dacă puteţi să donaţi orice, să faceţi asta”, a afirmat şi Pep Guardiola.

“Poporul turc are nevoie de ajutorul vostru în aceste momente foarte dificile”, a afirmat Arsene Wenger, în timp ce Jurgen Klopp a avut un îndemn similar cu cel al lui Hagi.

Mai apar în filmuleţ Alex de Souza, Ilkay Gundogan, Felipe Melo, Mo Farah, Johan Elmander, Felipe Melo, Mikel Artetaa, Ronald de Boer, Caglar Soyuncu, Ruud Gullit, Reece James şi Kaka.

La teledonul de a posturile din Turcia s-a difuzat şi un filmuleţ emoţionant prin care sunt omagiaţi toţi oamenii din sport care au murit din cauza cutremurelor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...