G4Media.ro

VIDEO Forțele ruse au distrus o rafinărie și trei depozite de combustibil…

Sursa foto: Twitter / Tolomeo

VIDEO Forțele ruse au distrus o rafinărie și trei depozite de combustibil din Odesa / Primarul orașului: „Astăzi ocupanţii au lovit infrastructura critică a Odesei cu rachete”

Ministerul rus al Apărării a anunţat, duminică, pe Telegram, că a distrus prin atacuri cu rachete o rafinărie şi trei depozite de combustibil şi lubrifianţi din Odesa, relatează CNN.

“În această dimineaţă, rachete de înaltă precizie au distrus o rafinărie şi trei depozite de combustibil şi lubrifianţi de lângă Odesa, de unde erau aprovizionate cu combustibil trupele ucrainene în direcţia Mikolain”, a precizat ministerul.

Primarul Odesei, Hennadi Truhanov, a precizat că nu există victime după atacul de duminică dimineaţă. . “Astăzi ocupanţii au lovit infrastructura critică a Odesei cu rachete. Este foc, este fum. Din fericire, nu sunt victime. Au fost avariate doar clădiri. Situaţia este sub control”, a afirmat el.

Sursa foto: Twitter / Tolomeo

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Iar își umfla ăștia mușchii, dau cu rachete ca atât poate „marea” armata roșie. Pe teren cam 1 nilitar ucrainian matraseste 10 rusnaci, de asta au și fugit de langa Kiev. Soldatul rus a ajuns o gluma sinistra rămasă din punct de vedere tactic, intelectual în anii 40, nici măcar fizic nu stau bine, ii bate vântul și abia se țin pe picioare.