G4Media.ro

VIDEO Eurovision: Diferențe uriașe între votul publicului și votul juriului. Telespectatorii au…

VIDEO Eurovision: Diferențe uriașe între votul publicului și votul juriului. Telespectatorii au votat masiv pentru Ucraina, Moldova, Spania și Serbia / Juriul a mizat pe Marea Britanie și Suedia

Ucraina a câștigat finala de sâmbătă noapte a concursului Eurovision de la Torino cu piesa folk-rap „Stefania” cântată de Kalush Orchestra. Ucraina a fost propulsată în top de votul masiv al telespectatorilor, după ce juriile naționale mizaseră pe Marea Britanie.

Piesa Moldovei – „Trenuleţul” – cântată de Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov, s-a clasat pe locul secund în preferințele telespectatorilor, deși juriul o clasase abia pe locul 20. La final, după ce s-a făcut media celor două note, Moldova s-a clasat pe locul 7.

În ceea ce privește România, melodia Llamame cântată de WRS s-a clasificat modest atât după votul juriului (locul 21), cât și al telespectatorilor (locul 13), obținând la final locul 18.

Clasamentul publicului:

1. Ucraina 439 puncte
2. Moldova 239 puncte
3. Spania 228 puncte
4. Serbia 225 puncte
5. Marea Britanie 183 puncte
6. Suedia 180 de puncte
7. Norvegia 146 puncte
8. Italia 110 puncte
9. Polonia 105 puncte
10. Estonia 98 puncte
11. Lituania 93 puncte
12. Grecia 57 puncte
13. România 53 puncte
14. Olanda 42 puncte
15. Portugalia 36 puncte
16. Finlanda 26
17. Armenia 21 puncte
18. Islanda 10
19. Franța 8 puncte
20. Germania 6 puncte
21. Belgia 5 puncte
22. Cehia 5 puncte
23. Azerbaidjan 3 puncte
24. Australia 2 puncte
25. Elveția 0 puncte

Clasamentul juriului:

1. Marea Britanie 283
2. Suedia 258
3. Spania 231 puncte
4. Ucraina 192
—–
20. Moldova 14 puncte
21. România 12 puncte

Piesa Ucrainei:

Piesa Moldovei:

Piesa României:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Ucraina a câștigat doar pentru că este atacată de Putin.

  • Adică nemeritat.

  • Asa zici tu ? e foarte misto melodia lor . Ai ascultat pe cea din Romania ? nu are reprezinta deloc tara nici prin haine nici prin sound. Acum oricum voi astia care sunteti cu putin nu suportati nimic ce vine din ucraina.

  • Era de așteptat să se activeze trolii sovietici. Narativul asta de propaganda anti ucraineană circulă deja de câteva zile în social media și a fost preluat și de id..ți utili.

  • Gresit! Problema se pune invers: Cu toate ca este atacata de Putler a putut participa si castiga Eurovizionul fiind votata de toti europenii! Slava Ukraini! Slava eroilor care apara Europa de cryminalul Putler!

 2. Eurovision e un cringe de cea mai înaltă speță si fiecare an in care vorbim despre această hibă evolutivă ne întoarcem cate puțin spre caverne. Asta nu e muzică, nu e spectacol, nu transmite un mesaj, nu este artizanal. Echivalent cu horoscopul la utilitate si divertisment. 0

  • Ti s a blocat discul pe cuvantul asta, tovarase? Cringe cringe cringe, ia-te si scrie o pagina, poate ti se ia si nu l mai folosesti, trol sovietic pidaras!

  • Așa este !!! Mai totul este o isterie a la Bollywood, cu urlături, dansuri spasmodice, tot felul de… ciudați…. Păcat că o cântăreață adevărată precum Laura Pausini a girat această hidoșenie de… concurs. ( Două, trei cazuri, în frunte cu Islandezii, au fost onorabile )

 3. Traiasca politica new marxista-voteaza ca de iesit iese cine trebuie.Gunoaie globaliste.

  • marxism inseamna comunism care e doar in RuZZia China si Diareea de Nord. I-ati pastilele gunoi sovietic!

  • multumeste globalismului ca ai ce sa mananci altfel erai rupt in cooor de foame ca aia din Diarrria de Nord.

  • La categoria de gunoaie globaliste intră și organizațiile creștinopaților? Alea care își au sediile în Statele Unite, dar care activează și în alte țări? Sau numai unii sunt globaliști?

  • @ A REVEDERCI
   „politica new marxista-voteaza ca de iesit iese cine trebuie”

   Vezi ca este exact pe dos: juriile nationale au votat cu UK si Suedia, dar a iesit Ukraina pe primul loc fiindca OAMENII au votat cu ea… Deci nu a iesit „cine trebuie” ci cine au vrut oamenii sa iasa, pe cine au votat cel mai mult… Iar neghiobia ruseasca a facut europenii simpli sa simpatizeze cu Ukraina.

  • Ce comunist esti 🙂

 4. Melodia ucraineană era de top 5, dar nu câștiga anii trecuți au avut artiști mult mai buni,…e o consolare, daca vorbim de muzică, Moldova era peste, …câștigătoare trebuia sa fie Marea Britanie….ar trebui să ne intereseaza ai noștri, suntem varza la ce trimitem acolo,…nu pot uita episodul cu Laura Bretan, atunci aveam sanse chiar la locul I, dar au adus lbgteii aia în juriu și au taxat-o, făcuse imprudență să sprijine Referendumul pentru familie…

  • E bună melodia dela ucraineni a meritat,pasaje rap cu folclor,instrumente neaoșe de ce nu?

  • Sărăcuța de ea, a sprijinit indiferendumul coaliciunii pentru habotnicie…

  • Sunt de acord cu evaluarea matale nea Itza dar nu ma pronunt legat de partea a doua cu Laura Bretan ca nu am urmarit atunci.
   Zdob si Zdob au avut cea mai buna prezenta de scena, solistul lor e foarte carismatic.
   Si imi pare mai român adevarat decat multi altii desi e etnic rus.

 5. Oricum Eurovsion e doar despre politică.

 6. În foarte mare măsură neobolșevismul… primitiv și brutal este echivalent cu globalismul smintit și deraiat. Concursul ăsta n-are nimic cu muzica. dansurile spasmodice, ”cântatul” urlat, isteric sunt dominante.

 7. Eurovision e un 💩 in mainile 🐷 neo-marxisti.