G4Media.ro

VIDEO Elon Musk a prezentat porcul cu cip implantat în creier: primul…

VIDEO Elon Musk a prezentat porcul cu cip implantat în creier: primul pas spre tratarea unor afecțiuni neuronale la oameni cu ajutorul inteligenței artificiale

Elon Musk și oficialii companiei Neuralink, pe care a fondat-o în 2016 pentru studiul neuroștiinței, au prezentat vineri primul mamifer cu un cip implantat în creier. E vorba despre un porc căruia i-a fost inserat chirurgical un dispozitiv de mărimea unei monede, cu scopul de a măsura răspunsul la diverși stimuli.

Miliardarul american, un promotor al inteligenței artificiale, a spus că cipul le permite cercetătorilor să prognozeze reacțiile porcului în funcție de activitățile acestuia, fiind primul pas spre înțelegerea modului în care apar diferite afecțiuni ale creierului.

Oficialii companiei Neuralink au anunțat că au primit toate aprobările necesare pentru realizarea experimentului care are scopul de a citi și stimula activitatea creierului.

Matthew MacDougall, șeful departamentului de chirurgie al companiei Neuralink, a declarat că își dorește lansarea unor studii clinice pe un mic număr de pacienți umani pentru a încerca tratarea unor afecțiuni precum paralizia și paraplegia, fără a da însă un orizont de timp pentru acest nou pas.

Foto: Captură Neuralink

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. The same electroconvulsive therapy, by Ugo Cerlleti.

 2. Deci Musk și-a făcut poză în oglindă

 3. Deci Oculta nu era nici Soros si nici Bill Ghei, ci Musk! 🤪

  • Frate am intrat aici doar sa spun asta si tu ce faci?pnm…

  • Sorry bro!

  • @Petrov

   Oculta .. fiind, cine?
   Masoneria?
   Multinaționalele?
   Papa?
   Băncile?
   FMI?
   Marile Puteri?
   Islamul?
   Alieni?
   Cine sau ce, dragă „Petrov” ..?

   Ai un nickname sugestiv – (sugerând ceea ce Base s-a semnat la Securitate) – nick care ține de Informații.
   Dar TU, Stimabile, nu ești informat.
   Nu există „Ocultă”, Stimate Petrov!
   Iar faptul că ai postat – ce ai postat (tocmai la un articol ce vorbește DESPRE CIP) – denotă că „știi ceva”. Că „ai auzit ceva”! Că „BĂNUIEȘTI ceva”…
   Dar nu știi nici tu – CE ANUME!

   ***

   „O voce mi-a zis: ‘Unde este poporul Meu?’ ”

   „Am privit mai îndeaproape şi am văzut oamenii umblând ca nişte morţi. În aer era o tristeţe disperată, şi nici unul nu se întorcea spre dreapta ori spre stânga.
   Am văzut că erau mânaţi de o forţă nevăzută. Din când în când o voce le vorbea din aer, și ei ascultau de vocea aceea.
   Nu vorbeau unul cu altul. Am văzut că pe fiecare frunte, era scris, numărul 666 – şi pe mâinile lor.
   Am văzut soldaţi pe cai, care conduceau oamenii ca și când ar fi fost animale. Steagul American, zdrenţuit și rupt, era părăsit, pe jos. Nu era bucurie, nu erau râsete, nu era fericire. Am văzut moartea şi răul pretutindeni. Oamenii mergeau în şir unul în spatele celuilalt în raionul unui magazin foarte mare. Ei mergeau în pas ca nişte soldaţi descurajaţi şi erau îmbrăcaţi identic, într-un fel de îmbrăcăminte de prizonieri. Un gard mare înconjura magazinul, şi gardieni erau staţionaţi din loc în loc. Oriunde priveam, vedeam soldaţi în uniforme de bătălie.
   Am văzut aceşti oameni mânaţi ca nişte maimuţe zombi în magazin, unde puteau cumpăra numai strictul necesar. Când fiecare termina de cumpărat, era urcat într-un camion verde de armată. Camionul, bine păzit, era condus într-o altă arie. Aici, într-un fel de clinică, aceşti oameni erau examinaţi de boli contagioase ori de handicapuri (defecte) care îi deformau. Un număr mic, au fost împinşi la o parte ca rebuturi.
   Curând, cei care au căzut la examen erau luaţi în altă încăpere. În camera aceea, un număr impresionant de întrerupătoare, butoane, şi aparate de măsurat erau aliniate pe marginea unui perete întreg.
   O uşă s-a deschis – și mai mulţi tehnicieni, au intrat înăuntru. Unul din ei a început să cheme numele celor, din grupul respins.
   Când numele lor era chemat
   ei se ridicau fără nici o împotrivire și intrau întinși, într-o cutie mare. Când intrau înăuntru, un alt tehnician închidea uşa, şi trăgea un mâner din panoul de pe perete. Câteva minute mai târziu el a deschis uşa, a luat o mătură si un făraş, si a măturat ce a rămas din ei, de pe duşumea. Nimic nu mai rămăsese; decât puţin praf din ceeace a fost o cameră plină de oameni! Am văzut atunci oamenii care au trecut examenul medical fiind puşi într-un camion si duşi la un tren. Nici unul nu a vorbit, nici măcar nu au privit unul spre altul. Acolo într-o clădire, fiecărei persoane i se dădea un anumit serviciu. Toţi au mers la lucru fără nici cea mai mică discuţie. Am privit cum lucrau din greu la lucrul dat fiecăruia dintre ei, şi la sfârşitul zilei, erau duşi într-o clădire cu apartamente, cu un gard înalt în jurul ei. Fiecare s-a dezbrăcat şi s-a băgat în pat.
   A doua zi ei aveau să aibe o altă zi grea. Am auzit o voce puternică, umplând aerul nopţii…

   Am văzut o Fiară uriaşă, care stătea pe un tron foarte mare. Toţi oamenii ascultau de Fiară. Am văzut cum din capul ei
   creşteau nişte coame spirituale. Ele au ajuns în fiecare loc de pe pământ. Fiara și-a luat singură multe poziţii de autoritate și multe posturi, și a devenit mare în putere. Fiara se îndesa singură în multe locuri şi înşela mulţi oameni. Cei bogaţi si cei faimoşi erau înşelaţi tot la fel ca si săracii”.

   (fragment din „O Revelaţie Divină despre Iad”)
   Sursa: http://twinkles.uv.ro/

   P.S.
   Multe din lucrurile descrise în fragmentul de mai sus (care este reflectarea evenimentelor descrise în Apoc. cap.13) în practica vieții de zi-cu-zi, cer îndeplinirea unor premize, și anume: pentru controlul instantaneu al oricărei ființe umane (și/sau al lucrurilor – ioT) se impune existența unor resurse cu potențial pe măsură:
   – Inteligența Artificială /Cuantum Computing;
   – rețelelistică la super-viteză (hyper-speed) – 5G pare să întrunească condițiile – care să permită transfer /magistrale de volume gigantice de date;
   – crize globale, aparent [sau real] fără ieșire;
   – globalizare;
   – implantarea semnului Fiarei pe mâna dreaptă, sau pe frunte (cel mai probabil, cip).

   Despre Fiara din Apocalipsa 13 nu știm deocamdată identitatea acesteia, dar se pare că Inteligența Artificială, întrunește condiții foarte favorabile.
   Acum: dacă „Fiara” din Apoc.13 nu este deocamdată identificată, în schimb „Balaurul” este descris în Biblie ca fiind Satan.

   Așadar, Stimate „Petrov”: nu este vorba nici de Elite, nici de vreo Ocultă Mondială, Locală sau Cosmică – este vorba despre Satan; care vrea sufletul fiecărui om (și pe care Fiul, sau Tatăl – nu vreau să adaug de la mine, că îmi scapă – îl va Judeca).

   Și despre a cărui existență unii nu cred –

   – dar SIGUR ÎL VOR VEDEA.
   În Iad.

  • @…. esti simpatic dar personal o prefer pe Baba Vanga

  • Desigur ca m-am referit la Reptilieni 🦖

 4. Iar se trantesc sputnikarii cu curu de pamant, de ciuda ca nu Putin a fost primul cu ideea!
  Gunoaie rusesti 🙂

 5. Regula actului medical este să nu faca mai mult rău pacientului.

 6. Acum nu ramane decat sa implantam si la porcul ala de Ciolacu desi ma indoiesc ca putem salva ceva 😄

 7. Ion Creangă: „unde lega mama o şfară cu motocei la capăt, de crăpau mâţele jucându-se cu ei…”
  Uite-așa și cu acest subiect, or să crape conspiraționiștii jucându-se cu el: cipuri, illuminati, numarul Fiarei 666, card e drac citit invers ș.a.m.d.

 8. Va avea şi aplicaţii electorale.

 9. Cineva sa sune la 911 sa vina RSPCA si sa-i lege pe savantii nebuni pentru chinuirea saracului animal cu burghiulul in cap si socuri electrice in creier!

 10. Prima zicere a porcului a fost „poate sa imi culeaga si mie cineva niste sparanghel proaspat?”. Pe porc il chema gertrude, deci german.

 11. A fost cu gripă porcină , au omorât porcii, acum e gripa corona , ne omoară pe noi..

 12. Când fac alți ceva este de pork când fac ei este cercetare.
  Bietul pork a fost supus la rele tratamente cum spunea mai sus cineva.
  Unde sunt hastagii care înferează chinuirea animalelor dar aplaudă avortul.
  Mosckul testează pe animale azi ce vor implementa pe sclavi mâine stăpânii aleși de noi.
  Ideea este că într-o zi ne va trimite email porkul că a terminat grăuntele.
  Iar aceasta zicere celebră despre bărbați va suferi o upgradare .
  Nu toți bărbați sunt porci, unii sunt cyberporci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.