G4Media.ro

VIDEO Doi bărbați urcați pe o mașină în mers în Turnu Măgurele,…

Sursa foto: captură video

VIDEO Doi bărbați urcați pe o mașină în mers în Turnu Măgurele, unul cu o armă tip airsoft pe care o îndrepta spre trecători / Ei au fost prinși după ce au fost urmăriți de doi jandarmi aflați în timpul liber

Doi jandarmi aflați în timpul liber au urmărit doi bărbați urcați pe o mașină în mers în Turnu Măgurele, unul dintre ei având o armă tip airsoft pe care o îndrepta spre trecători. Cei doi au fost prinși de polițiști.

 

„În data de 28 mai a.c. în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soț și soție, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni.

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalți participanți la trafic, colegii noștri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin și totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează.

Când și-au dat seama că sunt urmăriți de colegii noștri, cei doi bărbați au fugit, dar au fost găsiți în scurt timp de polițiști și conduși la secție, în vederea sancționării conform prevederilor legale în vigoare”, a anunțat Jandarmeria.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Acum sunt liberi, nu?

  2. Romania educata… bombardieri

  3. probabil vor scapa usor, cu o mustrare de la judecator, care o sa le bata obrazul, sa le spuna ca nu e frumos ce au facut, si sa-i puna sa promita ca nu mai fac

  4. Trebuia sa omoare pe cineva sa sa-i lege. Pentru ce i-ati deranjat pe domnii militieni? 😆