G4Media.ro

VIDEO Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un s-a angajat să crească relațiile cu…

VIDEO Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un s-a angajat să crească relațiile cu China la un nou nivel

Liderul nord-coreean Kim Jong Un s-a întâlnit cu delegaţia chineză aflată în vizită la Phenian pentru a marca cea de-a 70-a aniversare la sfârşitului Războiului din Coreea şi s-a angajat să ducă relaţiile dintre cele două ţări la un „nou nivel”, a relatat sâmbătă presa de stat din Coreea de Nord, potrivit Agerpres.

Kim a găzduit vineri o recepţie pentru oficialii chinezi conduşi de Li Hongzhong, un membru al biroului politic al Partidului Comunist. Această delegaţie chineză a fost prima care s-a deplasat la Phenian de la pandemia COVID-19.

”Discuţiile au reafirmat poziţia partidelor şi guvernelor celor două ţări de a gestiona din proprie iniţiativă situaţia internaţională complicată şi de a dezvolta în mod constant prietenia şi cooperarea între parteneri la un nivel mai înalt”, a precizat agenţia de presă nord-coreeană KCNA.

Întâlnirea a avut loc după ce, joi, Li Hongzhong şi ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, au fost alături de Kim la o paradă militară în capitală, în timpul căreia au inspectat cele mai recente rachete cu capacitate nucleară şi drone de atac etalate de regimul nord-coreean. 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...