G4Media.ro

VIDEO Dialog halucinant la televiziunea din Rusia: Un deputat rus pretinde că…

Sursa foto: Captură video - Twitter / Francis Scarr

VIDEO Dialog halucinant la televiziunea din Rusia: Un deputat rus pretinde că Kremlinul a finalizat demilitarizarea Ucrainei încă din „aprilie-mai” și cere evitarea termenului „forțele armate ucrainene” / „Sunt forțe NATO”

Rusia a terminat demilitarizarea Ucrainei în aprilie sau mai, iar televiziunea de stat a Kremlinului ar trebui să nu mai folosească termenul „forțele armate ucrainene”, a susținut deputatul rus Oleg Matveichev, relatează Sky News.

Într-un videoclip distribuit de jurnalistul BBC Francis Scarr pe Twitter, politicianul rus este văzut afirmând la televiziunea de stat că majoritatea munițiilor și armelor Ucrainei provin de la NATO.

El le spune participanților la discuții: „De fapt, obiectivul care a fost stabilit de Putin în ceea ce privește demilitarizarea Ucrainei a fost de fapt atins în aprilie sau mai, dacă e să fim sinceri”.

„Atunci, Ucraina nu mai avea forțele armate pe care le avea la începutul conflictului. În aprilie, flota și forța lor aeriană, plus multe altele fuseseră distruse. Ceea ce a mai rămas a fost terminat atunci”, a pretins deputatul rus.

El a continuat să afirme că „tot” ceea ce a sosit în țară de atunci a fost „de la NATO”.

„Poate că este timpul să încetăm să mai folosim termenul «forțele armate ucrainene» ca atare în programele noastre de televiziune și peste tot și să spunem doar că forțele NATO s-au retras în Ucraina”, a adăugat el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Se vede treaba ca pentru rusi demilitarizarea Ucrainei este un task lung de tot si costisitor in vieți omenești.
  Cu denazificarea cum stau?

 2. Îi tin si ei de vorba pe rusii tarati de bolsevism,ca sa stea cuminti pe la căsile lor.Se pare ca propaganda si-a cam epuizat repertoriul.Aici „inovatia”e la ea acasă.

 3. Ce vrea sa spuna de fapt e ca Ucraina e ca si bagata in NATO. La negocieri nu pot scapa de acest deznodamant

 4. Continua concursul de mâncat rahat. Câștigătorul sta la masa cu ăl mare

 5. Daca erau trupe NATO cum zice ciolovecul mare amator de votca Stalinskaya Putinskaya si Kiril skaya le -ar fi vazut lumea defiland la Moscova in Piata Rosie dar niciodata nu e prea tarziu.

  • Mesajul subliminal este ca armata rosie (cu steagul sovietic in frunte) se bate de la egal la egal cu armata aliantei NATO.

 6. Rusnacul ăsta de atâta votkă de pufoaică a luat-o
  pe arătură. Săracu !

 7. Este suficient sda te uiti la „mutra” lui !!! Figura porcina imbibata de vodca proasta ! Cam astia sunt suporterii lui Putin !